avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate Dor de copil

Activitate Dor de copil

Am ordin din cauza lor ca au mintit si verzi si uscate acolo si nu mai stiau de ei ce sa mai minta...adica parintii ei...si mai are o inregistrare care se vede ca sunt provocat la cearta si se aude destul de clar cand ii zic sa plece sa ma lase ca ma dispera si daca am impinso ea zicea intruna pe integistrare de ce dai in mine cred ca a zis de cel putin 20 de ori dar eu de unde sa stiu ce face doamna...in inregistrare nu se aude nicio lovitura practic nici eu mai mult televizorul.dar na pe mine nu ma interesat distanta asta ca nu am nevoie special de ea ca femeie era normal dupa ce am vazut ce a scris pe acolo prin dosare...eu am nevoie doar de copil atat...pe baza asta cred ca ia aprobat ordinul...asa au vrut parintii ei
Sa nu ma mai pot duce dupa copil il tine ca pe un caine legat de gat la cotet ceva de genu...au fost invatati bine de avocata lor cum sa procedeze...eu am mai fost dupa copil nu e prima oara numai ca acum au lucrat in liniste fara certuri si totul pus la cale...frumos
Da am ordin de restructie la 50 de metrii fata de ea si de domiciliu unde este ea acum...atat,fata de copil am voie sa ma aproprii dar nu pot ca deja intru in raza ei...blocul fiind aproape de al meu...practic nu scoate fata afara decat in fata blocului la ea...pana acum au fost plecati la neamuri departe...acu au venit ca se aproprie termenul si dupa vor pleca iara am mesaje cand spune lucrul asta
Ce sa incerc din politete? Cand nu rasp la niciun msj la nimic... am incercat eu de 2 ani cel putin sa fie bine... degeaba nu ai cu cine... asta e adevarul... dupa legile noastre am cam pierdut orice drept... cum e posibil sa ii se respinga cererea de domic a copilului la cererea reclamantei. Dar nu pot nici sa ma duc sa iau copilul sau sa il vad.... varianta cea mai buna este timpul....dar pana atunci va fii crescuta si invatata cum e mai rau... asta este
Astazi inca o zii neagra din pacate dupa ce am discutata cu avocatul, mi-a dat sansa 1% sa castig copilul... fiind prea mica si ca e fetita... practic am pierdut copilul definitiv pana va creste si va intelege ea despre ce e vorba... deci pot spune ca soacra mea a castigat razboiul, a obtinut ce si-a dorit, mi-a promis ca intr-o buna zii nu o sa imi mai dea copilul, si sa intamplat...sunt convins ca o sa am probleme cu vizitele cu orice... dar orice sar intampla nu renunt la copil... astazi au trecut pe langa mine si am vazut fata de la indepartare... foarte dureros sa vezi si sa nu te poti apropria de fetita...acum astept actiunile domnului avocat sa imi pot vedea copilul
Pot spune ca nici acum nu am reusit sa imi vad copilu si sa stiu ceva de fetita,azi sau facut 11 zile...i-am trimis mesaje pe fiecare zii ca vreau sa vad fata am rugato iam vorbit frumos...iar ea imi raspunde ce i-am facut eu.pana acum a zis ca sunt agresiv acum zice ca din cauza familiei mele...am reusit sa am probe cum familia ei o incurajeaza ca e bine ca sa plece din judet la neamuri cum ma jignesc ca sunt tigan etc..ma ajuta aceste probe cinvorbiri?
O intrebare pt tine... si ce rezolvi daca ai castiga tu? Daca esti plecata din tara.ai un motiv anume?
Domnilor va pot spune ca sunt cel mai fericit om posibil astazi,sa va povesteac de ce?wehn mare dreptate aveti cu incercarea de a ma duce in pragul disperari si sa rabufnesc...dar din fericire pt mine mi-am dat seama de ce face asa,si nu le-am dat nicio atentie...cu ocazia asta vreau sa multumesc doamnei avocat care ma sustinut azi...foarte tare.si tuturor care au scris pe forum pt a ma documenta chiar daca am pierdut zile citind pt binele meu si al copilului.
Azi sotiei mele i sa respins aproprierea mea fata de copil,sa nu o mai deranjez telefonic sau prin mesaje si domiciliu copilului la ea.practic copilul trebuie adus acasa.azi am dovedit prin martori prin mesaje prin proba video ca nu sunt asa cum spun ei atat de agresiv si violent.a obtinut doar distanta de 50 m fata de ea si de domiciliu ei...sunt bucurooooosssss.la cererea avocatului sa continui ca si pana acum fara mesaje de violenta sa ii trim msj ca vreau copil mai lasam o zii sa le vina citatie de la politie dupa daca tot nu imi da copil o sa ma duc si la pol si la protectia copil cu sesizare iar cu asta poate dovedesc ca numai asa vor fii scandaluri in privinta domic copilului.eu nu intentionez razbunare sa nu ma intelegeti gresit...eu o vreau in viata copil meu chiar daca ma ranit si astazi cand a iesit pe usa si sareau toti 3 in sus de fericire si radeau se felicitau dar practic nush de ce poate sa ma atace pe mine sa ripostez...dar am primit rasp acu 1 ora de la avocata...azi am vazut de ce poate fii in stare ma inregistrat telefonic si zicea intruna de ce dai in mine de ce dai in mine cred ca a zis de 20 de ori ca sa zica ca dau in ea de ci ma provoca ca ce mi- a facut ea? Spunea ca nu ma inselat ca mia facut toate poftele.etc e
Ce scrie doamna la dosarul de divort:
Inca de la inceput, casatoria nu a decurs in conditii normale, din cauza ca eram agresiv.atat verbal cat si fizic.a fost lovita.injurata si amenintata cu moartea....de ce ai mai stat cu mine pana acum?de ce a facut un copil?daca era asa cum zice ea...
De multe ori tipam la fetita...daca iti educi un copil sa nu dea cu telecomanda in plasma nu inseamna ca il certi sau tipi la el...
Paratul se manifestaagresiv fata de parintii mei...despre ce vorbim eu nu am mai fist la ei din august de cand ne-am certat pe copil.practic ei imi spunea ca nu mai imi da copilul,aia a fost prima scena cand a plecat cu copil in miezul noptii de acasa ca am plecat si eu cu baietii la o bere. Mentionez nu sunt consumator...deci de aici rezulta ca eu ma lupt mai mult cu parintii ei decat cu sotia care este mai mult fica decat mama...si nu inteleg care ar fii motivul sa fiu agresiv cu parintii ei...si ce am uitat sa spun aici ea mai scrie ca i-am batut parintii la acest episod ca ea a fost in vizita la ei....iar se contrazic pe ei...pt ca a fost chemata politia nu a dat amenzi nu erau urme de lovituri nu exista certificate absolut nimic nici martori.banuiesc ca daca a sunat ka 112 e facuta o sesizare are un nr de integistrare...pot dovedii ca minte
Din cauza mea ea traieste cu o stare de teama permanenta de tensiune o teroare psihica pe care nu o mai suporta....daca este asa de ce nu se duce sa faca vizite la psihiatru...poate o ajuta sau poate ii e teama ca vede cat de nebuna e
Ca am amenintato ca o omor daca o sa introduca divortul...iar eu ii arat mesajul cand eu am rugato sa divortam la notar,iar se contrazice
A fost si e sustinuta de parinti ei cu bani.acestia mau ajutat tot timpul cu bani si sa cresc copilul...eu ii aduc de la fostul servici care am stat 4 ani de zile ca sofer pe dubita...castigam foarte bine...ii pot face copii dupa dosarul de la banca pe care l-am avut pt un posibil imprumut in care dovedeste ca nu am castigat sub 1300 de euro,plus aici vorbim de zeci de martori care stiu ce fel de cadouri si cat aur iam luat si haine.ea sistine ca eu nefiind acasa in timpul asta care am muncit pt ea si copil practic imi reproseaza ca parintii ei au crescut copilu,ea plecand de acasa de teama de a dormii singura, nu ca nu avea ce manca sau bani, umbla numai cu euro in portofel se emancipase...
Eu vreau sa va zic povestea mea aici pt ca si altii sa vada prin ce trece practic un copil nu parintii...copilul va avea toata viata pe constiinta treaba asta noi poate ne facem rostu din nou...vreau sa mai zic ca eu divortez de socrii...imi vine sa rad,dar sa si plang cand ma uit cat e de goala casa mea si pe unde merg dau de cate o jucarie,nici urmele dupa oglinda sifonierului nu le-am sters pt ca stiu ca sunt ale iubirii vieti mele...nu am vazuto nici pana in ziua de astazi...asta ma roade cel mai tare ca nu isi da seama pe cine se razbuna de fapt...am sa mai revin cu informatii...o seara frumoasa alaturi de copii!
Asta cu alinierea parentala faorte buna.nu mi-a trecut prin cap.pot spune ca am ajuns in situatia de citesc si nu mai inteleg nimic.haide-ti sa va povestesc cum a decurs ziua de astazi la instanta.ORDIN DE PROTECTIE.am luat de dim.legatura cu avocatul familiei.acesta fiind in vacanta ma indrumat sa ma prezint la proces sa cer o amanare de 7 zile pentru a ma reprezenta avocatul personal. Bineinteles am avut un avicat din oficiu care nu a apucat sa zica bine de solicitare ca doamna judecator a si inchis dosarul cerand voie la procuror daca sa ii dam o amanare.sa intamplat,cel tarziu maine.asa dar am sunat inapoi avocatul meu si mi-a dat pe altcineva de incredere care sa ma reprez maine.din cateva vorbe mi se pare extrem de inteligenta pe domeniul asta.si din cele spuse de ei mentionez ca martorii sunt parintii ei.si vor urmat:sa nu ma aproprii de ei la 50 de m de domiciliu lor si nici de micuta fata din casatoria lor si nici sa ii mai contactez telefonic sau mesaje.deci despre ce vorbim noi aici?DIVORT sau RAZBUNARE?adica te contrazici pe tine ca om,in dosarul de divort vrei custodie comuna sa nu sufere copilu,dar sa nu ma aproprii de tine...asa dar maine ma prezint la proces impreuna cu 3 martori.un cd cu 5 filmulte care sunt suficienta sa divedeasca ca imi iubesc copilul si nu vreau sa il maltratez sau sa il omor cum a zis plus cel mai important lucru mesajele pe fiecare zi care o rog sa imi vad copilu, ca nu voi incerca sa il iau,plus un mesaj in care ii solutionez sa divortam pe cale notariala ca ne costa 900 lei si nu ii cer domiciliu copilului.acest mesaj inainte de divort.acum pt ce am citit eu in dosar la arhiva de divort am sa fac tot posibilu sa pot castiga si domiciliu din simplu motiv sa stiu ca nu vor fii probleme certuri in fata copilului mentionez nu razbunare, cu tot raul nu ii voi interzice sa ia copilul...in orice zii il poate lua numai sa fiu sigur ca eu cand voi venii acasa din cursa lucrand ca sofer profesionist sa il pot vedea fara probleme.asta e singuru fapt de care vreau domic.la mine.in rest de fiecare data cand voi pleca ii voi lasa copilu in casa mamei
Azi am verificat pe un site si am aflat ca sotia deja a facut pasii care trebuia sa ii fac eu(mai bine pt mine zic eu)in ziua cand a plecat de acasa... totusi cred ca era normal sa aflu si eu sa stiu. Mergeam amandoi si ne costa doar 9 mil la notar. Numai ca fata a cerut si ordin de protectie. Asta probabil sa nu ma pot apropria de ea de teama sa nu ii iau copilul( niciodata nu mi-a trecut asa ceva prin cap. Copilu o vrea si pe ea)si plus ordonanta presedintiala ceva de genu...mentionez nu am vazut copilul nici azi, nu stiu absolut nimic de ei si nici nu raspunde la telefon.acum eu ce solutii am?decat un avocat.la ce consecinte ma pot astepta? Ce ma ingrijoreaza cel mai mult eu o sa ma angajez sofer pe comunitate... practic cand vin la luna imi pot vedea copilul?deja simt ca mi-am pierdut copilul definitiv... ea o sa inceapa munca undeva va ramane copilul cu cine va sta? Eu nu vreau la camin la varsta copilului e prea mica.