avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am pierdut custodia,pot deschide un alt proces?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am pierdut custodia,pot deschide un alt proces?

Am o fetița de 3 ani căreia in urma unui proces de custodie i s-a stabilit domiciliul la tata...custodia se exercita in mod comun de către ambii....in urma deciziei tatăl a lăsat fetița in grija bunicilor materni care refuza sa ma lase sa păstrez legătura cu fetița...as putea deschide un alt proces bazându-mă pe faptul ca tatăl nu își exercita cum trebuie drepturile si ce șanse as avea sa câștig in cazul in care eu sunt plecată din țara? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcy001 , utilizator 15:36, 23 Februarie 2017
O intrebare pt tine... si ce rezolvi daca ai castiga tu? Daca esti plecata din tara.ai un motiv anume?
Ati putea obtine stabilirea domiciliului minorului la dv. daca tatal nu se ocupa personal de el, insa nu cred ca ati putea face asta cu argumentul ca nici dv. nu veti fi in tara langa copil.
POate daca e sa luati copilul in tara unde luicrati sau sa va intoarceti aici pentru copil.
Dacă momentan sunt plecată din țara asta nu înseamnă ca o sa ramân definitiv aici...intenționez sa ma întorc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea facuta de copil conteaza in cazul unui divort? Dragos_75 Dragos_75 Buna ziua! Ma aflu in situatia unui viitor divort! Sotia este plecata in Germania la munca , traieste cu cineva.iar eu sunt acasa cu fetita de 13 ani.Locuim in ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Crysstine Crysstine Bunã ziua...sunt plecatã de câteva luni în strãinãtate la lucru...fetița(11ani) a rãmas cu tatãl în țarã(nemaiavând nici unul dintre noi pãrinți ... (vezi toată discuția)
Stabilire cu minor in alta tara daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna seara , sunt divortata din septembrie 2010 , am o fetita de 9 ani care mi-a fost incredintata definitiv prin hotarare judecatoreasca , iar tatal are ... (vezi toată discuția)