Gavril ce bine ar fi sa ai dreptate.................. eu sistemul din 2006 consider cel mai corect din p.d.v. al examinarii drept dovada sau ocupat toate locurile, dar nu stiu de ce am asa o presimtire ca lucrurile vor fi altfel din pacate, repet as dori din tot sufletul sa ai dreptate dar vedem.................. poate ma asculta cineva acolo sus si macar de data asta sa ai dreptate..............:D
"in primul rand nu o sa vezi bibliografie la INM. doar tematica.
crezi ca e nevoie de 14 zile sa anunte aceeasi tematica de anul trecut ? nu prea cred ..
doar pt. ca anul trecut au anuntat mai devreme ... nu inseamna ca anul asta va fi obligatoriu tot asa.
doar in cazul in care stii tu mai multe decat noi ... poate ai dreptate. deci, repet, ai pe cineva din interior ?" Gavril
Hai sa luam pe rand:
1) Te rog sa te uiti la pag. 3,5,6, 8 (tematica 2006 INM) sa nu spui la nimeni ce vezi acolo..................:D
2) Eu nu cred ca va fi aceeasi tematica, in fiecare an a fost modificat un pic fata de anul precedent vezi 2006-2005 etc.;)
3) Tu vrei sa zici ca se va lua o decizie in data X pt. ca pana acuma nimic nu este pe ordinea de zi la CSM si in cateva zile poate ore se va afisa pe pag. de web al INM-ului, da ma uimesti, si mai ales ca se respecta exact aceeasi tematica ca in 2006 ............. nu stiu, eu personal nu cred, ( tu creezi?):))
4) Daca am pe cineva in interior, da pe tine din toamna sper............., :D eu am venit cu argumente zic eu solide cand am motivat faptul ca examenul nu va fi in august. Vom vedea cine are dreptate cat de curand............;) In ce priveste meditatiile tu nu ai nevoie? Eu cred ca si tu si eu si fiecare mai are nevoie, altfel am fi in "interior" cum zici tu si nu in exterior............
De ce cred eu dl. Gavril ca examenul va fi si nu "a fost" in sept. simplu anul trecut decizia a fost luata in 15.06.2006 si abia a ajuns timpul avand in vedere ca INM are nevoie aprox. de 14 zile (cred ca e un timp rezonabil) pt. a anunta bibliografia si tematica iar acum suntem pe 14.06.2007 si nici macar nu exista pe ordinea de zi asa ceva va las pe voi sa va ganditi.............
Si inca ceva am o presimtire sper ca gresesc in ultimul timp apar mai multe coduri AD Litteram si daca va uitati la autori ............ eu cel putin am emotii, niciodata nu am crezut in pura coincidenta in 2006 nu amintesc sa fi vazut asa ceva ......... de ex. UniversulJuridic.ro, haideti sa vedem daca va spune ceva sa nu ................ ar fi bine sa gresesc chiar nu doresc asa ceva.:((
C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe 14 iunie dar nu se discută acest subiect dar în schimb ultimul punct de pe ordinea de zi este "Eficienţa modului in care sunt recrutaţi judecătorii şi procurorii" mă rog, nu ştiţi mai există emisiunea " Copiii spun lucruri trăsnite" eu zic că s-ar încadra perfect acolo şi ar ridica şi audienţa.............. :((
Am tras câteva concluzii examenul va fi în sept. şi nu în august, numai este timp având în vedere ca anul trecut, decizia a fost luată prin 15.06.2006 iar anul acesta ......... vom vedea . Dacă ştie cineva mai mult, vă mulţumesc anticipat !:((