avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Se amânã startul mult aºteptat....................
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Se amânã startul mult aºteptat....................

C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe 14 iunie dar nu se discută acest subiect dar în schimb ultimul punct de pe ordinea de zi este "Eficienţa modului in care sunt recrutaţi judecătorii şi procurorii" mă rog, nu ştiţi mai există emisiunea " Copiii spun lucruri trăsnite" eu zic că s-ar încadra perfect acolo şi ar ridica şi audienţa.............. :((
Am tras câteva concluzii examenul va fi în sept. şi nu în august, numai este timp având în vedere ca anul trecut, decizia a fost luată prin 15.06.2006 iar anul acesta ......... vom vedea . Dacă ştie cineva mai mult, vă mulţumesc anticipat !:((
Cel mai recent răspuns: ContSters42929 , utilizator 01:35, 3 Iulie 2007

stai linistita. mai e putin.
....oricum nu cred ca o sa se schimbe ceva....sper sa fie bine....:)

poate ne spui si noua de unde ai tras concluzia ca examenul a fost in septembrie ??

poate tu stii ceva si noi nu. ai pe cineva din interior ? :D
Buna intrebare.
Buna tuturor. Cum mai stati cu invatatul,dar cu emotiile?
multa bafta

Alte discuții în legătură

Dupa ce coduri invatati pt admitere inm? ContSters14151 ContSters14151 Buna. Anul acesta voi sustine examenul de admitere la INM si sunt foarte stresata, mai ales ca am apucat sa invat tot codul la procedura penala si aseara cand ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura giugiaro giugiaro intreb daca pentru admiterea in magistratura pentru postul de procuror esti conditionat de vreo vechime si daca bibliografia si tematica ptr examen sunt ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)