Buna ziua! Am si eu un caz nerezolvat si va scriu in speranta de a ma ajuta sa vad daca gresesc sau nu... In luna decembrie anul 2016 mergeam cu auto personal sa duc fata cea mare la gradinita, circulam regulamentar pe banda 2 si am schimbat trecand pe banda 1, m-am asigurat ca in dreapta nu era nimic si am facut manevra din pacate fara sa semnalizez...in cativa metri am simtit ca am.atins ceva...cand ma uit in spate vad un alt participant la trafic pe care il atinsesem cu roata din spate dreapta pe el in fata sub farul din partea stanga rezultand niste zgarieturi...buuun...am tras pe dreapta si am stat de vorba (locuiesc in Germania, nu m-am inteles pre bine cu el) am intrebat ce s a intamplat, el mi-a zis ca nu am.semnalizat cand am trecut pe.prima banda dar el nu mi-a spus unde se afla el, eu crezand ca a fost in spatele meu si a facut in acelasi timp manevra cu mine...altfel nu-mi imaginam...si pe loc am zis ok iti dau asigurarea si nu am mai chemat politia...apoi omul imi scrie un mesaj pe whatsapp in care imi spune sa sun eu asiguratorul si sa spun tot ce s-a intamplat ca el era in iesirea de la peco (eu circulam pe drum cu prioritate) si ca eu sunt de vina ca nu am semnalizat...caand am vazut ce-mi scrisese mi-a picat fata si i-am spus ca Tu esti vinovat in acest caz, eu nu am stiut ca erai in iesire si voiai sa intri pe drum...apoi el a spus ca vom merge in instanta si mai nou are si martor, in ziua respectiva el fiind singur in masina! Credeti ca pe mine ma va scoate instanta vinovata, din cate cunosc eu legislatia, el este de vina! Va multumesc frumos!
Buna ziua! Sora mea a fost in concubinaj aproape 7 ani cu un barbat de origine italiana, au impreuna un copil de 5 ani, primii doi ani de viata ai copilului au locuit in Italia apoi sora mea impreuna cu copilul s-au mutat in Romania! In ultimii 3 ani parintii nu s-au mai inteles, ea luand hotararea de a se desparti...el insa nu a fost de acord sub nicio forma cu decizia ei si s-a legat de orice ca sa fie langa ea, a ajuns sa o ameninte in toate felurile. Zilele trecute tatal copilului a fost in tara si fara sa anunte a luat copilul si a plecat in.Italia, amenintand-o ca nu va mai veni in Romania cu copilul, care este inscris la gradinita de un an de zile. Intrebarea mea este: poate sora mea sa recupereze copilul si are dreptul la custodie? In conditiile in care copilul are si buletin italian si certificat de nastere romanesc! Mentionez ca sora mea lucreaza si sta intr-un apartament cu chirie! Va multumesc frumos! Imi cer scuze pt cele.doua postari goale....