Buna ziua! Sora mea a fost in concubinaj aproape 7 ani cu un barbat de origine italiana, au impreuna un copil de 5 ani, primii doi ani de viata ai copilului au locuit in Italia apoi sora mea impreuna cu copilul s-au mutat in Romania! In ultimii 3 ani parintii nu s-au mai inteles, ea luand hotararea de a se desparti...el insa nu a fost de acord sub nicio forma cu decizia ei si s-a legat de orice ca sa fie langa ea, a ajuns sa o ameninte in toate felurile. Zilele trecute tatal copilului a fost in tara si fara sa anunte a luat copilul si a plecat in.Italia, amenintand-o ca nu va mai veni in Romania cu copilul, care este inscris la gradinita de un an de zile. Intrebarea mea este: poate sora mea sa recupereze copilul si are dreptul la custodie? In conditiile in care copilul are si buletin italian si certificat de nastere romanesc! Mentionez ca sora mea lucreaza si sta intr-un apartament cu chirie! Va multumesc frumos! Imi cer scuze pt cele.doua postari goale....
Divort
OvidiuDaren
Sora mea s-a despartit de fostul cumnat. Au un copilimpreuna. Copilul a ramas la ea. Fostul cumnat pleaca in strainatate.
Sora mea imi zice ca daca vrea la ... (vezi toată discuția)