avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra21vma

Activitate alexandra21vma

Multumesc! O seara buna!
De la somaj mi s-a spus ca nu pot primi somaj deoarece eu nu am cum sa fiu concediata daca sunt in ccc. Ar trebui sa fiu in preaviz după incetarea ccc si pe urma pot primi somaj. Am sunat la o firmă care se ocupa acum de dosarele angajatilor care au lucrat la firma respectiva si nu s-a spus ca inainte cu o luna de terminarea ccc ne angajează o luna in care o sa fim in preaviz 20 de zile fara sa fim plătite iar apoi o sa putem lua somaj...

Dna de la firma care a preluat dosarele spunea ca s-a facut o greseala in cazul angajatelor in ccc si ca o sa ne trimita suspendarea deciziei de incetare a contractului individual de munca.

Itm ul spune ca nu este legal sa concediezi persoana cu contractul de munca suspendat.
Buna ziua. Sunt în concediu crestere copil din 2014. Perioada de 2 ani. In 2015 am mai nascut un copil si mi-am prelungit concediul de crestere . In 6 noiembrie 2017 face copilul 2 ani si ar trebui sa ma intorc la munca. Firma la care am lucrat,a dat faliment. Eu am primit un 2015 decizia de incetare a contractului individual de munca,preaviz,indemnizație preaviz+indemnizație concediu neefectuat. Intamplator am aflat ca nu pot beneficia de somaj deoarece nu aveam cum sa fiu concediat si sa am si preaviz in timpul concediului de crestere a copilului atat timp cat eu aveam contractul individual de munca suspendat. Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac.