avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate AdisA

Activitate AdisA

Doamna Zaharia, nu am blamat sistemul de invatamant romanesc ci strict anumiti profesori dintr-o anumita Facultate a unei Universitati. Dovada este ca m-am inscris la a doua facultate. Insa acei oameni ne-au jignit ca la usa cortului, altii m-au hartuit, altii au dat nota pe preferinte. Dovada este ca dupa un an am ales sa nu mai continui insa familia mea a facut presiuni asupra mea ca eu sa termin acea facultate desi eu stiam ca nu mai are rost. Din acel moment am inceput sa seman cu o marioneta care se intreba costant ce Dumnezeu mai cauta intr-un mediu toxic in care nu-si gaseste nici locul, nici rostul.
Va multumesc din suflet tuturor pentru raspunsuri. Din pacate asa este cum spuneti, sunt multi cu plicul care nu-si merita nici diploma nici functia iar altii care vor nu au posibilitati.
Va multumesc si sa ma iertati insa cum pot sa nu cer anularea unei diplome din moment ce erai picat intentionat doar ca sa platesti pe langa hartuiri de la cursuri/seminarii. Nu consider ca acea diploma imi reflecta valoarea, ci doar pe a lor, adica dezinteres total, cerinte mari, hartuire cat incape. Bibliografie nu ni s-a dat niciodata doar dictare cate 10 pagini de curs si se cerea sa stim totul cuvant cu cuvant. In caz contrar erai egal cu nota 4. Am inceput alta facultate insa sunt stresata si fiind aceiasi universitate imi vine s-o iau la sanatoasa si daca unii profesori o iau pe aratura imi vine sa ii si bat.Eram un om calm, pana cand m-au invatat sa fiu agresiva. Dvs in locul meu ce ati face?
Buna seara. Sunt absolventa de facultate dar nu stiu cum sa scap de acest titlu si am sa va expun motivele:
1. 80% din profesorat hartuiau studentii iar in ceea ce priveste calitatea invatamantului sunt nuli
2. Am fost nevoita sa platesc un an fiindca unul din stimabilii profesori m-a picat intentionat si nu doar pe mine doar ca sa platesc anul. Am terminat aceasta facultate la insistenta familiei dar nu stiu absolut nimic pentru ca de la sfarsitul primul an de cand m-a picat stimabilul si avand in vedere "atmosfera" de acolo eu nu am mai dorit sa continui.
As dori sa cer anularea diplomei de licenta fiindca nu pot numi studii superioare ceea ce mi s-a intamplat acolo. Am fost jignita si hartuita si sunt afectata si in ziua de astazi moral si emotional. Ma pierd foarte repede si am momente in care mi se rupe filmul, adica nu mai stiu absolut nimic daca am ceva de facut sau de mers. Nu mai am curaj sa duc nimic la capat si astept mereu acelasi tratament. In plus ma stresez des din orice.
Considerati ca pe baza a ceea ce s-a intamplat eu pot solicita anularea diplomei de licenta si solicitarea de a primi dreptul sa fac o facultate la fara taxa? N-as vrea sa-i pedepsesc in vreun fel pe aceia, dar daca nu am alta alternativa de a mi se anula absolut totul, o fac si pe asta.

Cu stima,