avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nu stiu cum sa fac/ studii superioare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nu stiu cum sa fac/ studii superioare

Buna seara. Sunt absolventa de facultate dar nu stiu cum sa scap de acest titlu si am sa va expun motivele:
1. 80% din profesorat hartuiau studentii iar in ceea ce priveste calitatea invatamantului sunt nuli
2. Am fost nevoita sa platesc un an fiindca unul din stimabilii profesori m-a picat intentionat si nu doar pe mine doar ca sa platesc anul. Am terminat aceasta facultate la insistenta familiei dar nu stiu absolut nimic pentru ca de la sfarsitul primul an de cand m-a picat stimabilul si avand in vedere "atmosfera" de acolo eu nu am mai dorit sa continui.
As dori sa cer anularea diplomei de licenta fiindca nu pot numi studii superioare ceea ce mi s-a intamplat acolo. Am fost jignita si hartuita si sunt afectata si in ziua de astazi moral si emotional. Ma pierd foarte repede si am momente in care mi se rupe filmul, adica nu mai stiu absolut nimic daca am ceva de facut sau de mers. Nu mai am curaj sa duc nimic la capat si astept mereu acelasi tratament. In plus ma stresez des din orice.
Considerati ca pe baza a ceea ce s-a intamplat eu pot solicita anularea diplomei de licenta si solicitarea de a primi dreptul sa fac o facultate la fara taxa? N-as vrea sa-i pedepsesc in vreun fel pe aceia, dar daca nu am alta alternativa de a mi se anula absolut totul, o fac si pe asta.

Cu stima,

Cel mai recent răspuns: AdisA , utilizator 22:13, 3 Martie 2017
Diploma s-ar anula daca ati fi obtinut-o ilegal, nu e cazul.
Sa zicem ca s-ar anula, nu aveti insa nicio sansa sa urmati cursurile facultatii fara taxa.
Mai bine mai studiati in domeniu, mergeti la seminarii de dezvoltare personala, la psihoog, yoga etc.
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2017
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc si sa ma iertati insa cum pot sa nu cer anularea unei diplome din moment ce erai picat intentionat doar ca sa platesti pe langa hartuiri de la cursuri/seminarii. Nu consider ca acea diploma imi reflecta valoarea, ci doar pe a lor, adica dezinteres total, cerinte mari, hartuire cat incape. Bibliografie nu ni s-a dat niciodata doar dictare cate 10 pagini de curs si se cerea sa stim totul cuvant cu cuvant. In caz contrar erai egal cu nota 4. Am inceput alta facultate insa sunt stresata si fiind aceiasi universitate imi vine s-o iau la sanatoasa si daca unii profesori o iau pe aratura imi vine sa ii si bat.Eram un om calm, pana cand m-au invatat sa fiu agresiva. Dvs in locul meu ce ati face?
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2017
AdisA, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Da, nu aveti temei legal ca sa obtineti anularea diplomei de licenta.
Nu se poate face nimic in justitie.

Alte discuții în legătură

Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)
Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)