Cum se calculeaza Concediu de odihna la ture de 12 ore,in spital?si in conditiile actuale (stare de urgenta) ce echivalent are un liber restanta raportat la zi concediu de odihna? Multumesc anticipat
Buna ziua.s-a facut o succesiune la 7 dupa decesul socrului(soacra traieste are 86 ani si nu avut niciodata putere decizionala).Urmasii sunt 4 frati. Dupa deces soacra a fost luata de unul din baieti,un altul ,am luato anual pe o perioada de cateva luni,ceilalti 2 neimplicandu-se(unul plecat din tara,iar cel mai mare dezinteresat de situatia parintilor).NU S-A PUS PROBLEMA VANZARII CASEI,dar dupa succesiune,doi dintre frati(al treilea fiind neutru),in lipsa celui de al patrulea,respectiv sotul meu care a lipsit o perioada scurta,au hotarat sa vanda casa parinteasca.Sotul meu nefiind de acord au trecut la amenintari.Intrebare-este posibila vanzarea fara acordul unuia? Multumesc anticipat
Bună ziua.Si eu am avut proprire pe care am achitat o în 7 luni (2016-febr_august).Am trimis fax la executor cu desfasurator de la banca, pentru incetarea popririi iar acesta mi- a comunicat ca as mai avea înca de platit (cam3/4 din datorie deși era ,,scris negru pe alb" ca se achitasem integral).Am așteptat un răspuns care a sosit în februarie 2017 cu proprire la banca cu suma comunicată atunci. De pe 15 februarie 2017 aștept răspuns și bani returnați în cont și nimic.Am crezut ca se poate rezolva pe cale amiabila , dar considerând ca este un abuz și indiferenta din partea executorului si am deschis proces .
Buna ziua.Au fost 2 executari silite pe același dosar.1-în care era specificată suma datorată+cheltuieli de judecată( total 3880)achitat în 7 luni-februarie-august 2016 și trimis fax cu desfasuratorul de la banca BRD si contactat si telefonic,executorul,cand...SOC-imi comunica ca mai am 3120 deoarece banca nu le-a trimis decât o parte.,dar ca o sa analizeze și ca voi primi raspuns.Nimic pana in februarie 2017 ---2-cand din nou proprire pe card,Timp irosit,ntrebari cu răspunsuri evazive,nervi întinși la maximum,banii luati acea diferența comunicată în august 2016(3120). Pe 3 MARTIE se împlinesc alea 15 zile în care am drept la contestație. Sunt foarte intrigata de această situatie,deoarece mi-am plătit datoria(as fi putut face contestație și la prima proprire deoarece împrumutul a fost în 2012 MARTIE iar executarea a fost făcută in 2016 febr fara nicîun alt avertisment.
Executare silită, de la executor din Bucuresti(Tudorache Cătălin Andrei),Eu din Iasi.Achitat suma prin propri lunare card BRD dupa 7 luni.(februarie-august 2016)Sun executorul,trimit fax cu desfasuratorul de la banca,iar acesta imi comunica ca mai am de plata 3125(datoria totala, din executare fiind de 3880 și achitată integral). Drumuri la banca, răspunsuri evazive,fluturat desfasuratorul ca ei(BRD) au trimis banii în contul specificat de executor.A așteptat. Un raspuns care nu. mai venit,eu crezând ca s-aa rezolvat.IN FEBRUARIE 2017 executare silită,pe același dosar,pe suma de 3125 ,care banca continuă s-ami arate desfasuratoare iar executorul ca nu a primit.., este normal?Un sfat, cu mulțumiri anticipate, va rog.
Da, un debit la Provident.Credit contractat în 2012, plătit 3 luni, apoi nu au avut încasator zonal o perioada, Intre timp am fost nevoită sa plec din tara 1 an.Pana în februarie 2016 (relatat subiect detaliat în mesaj anterior) când mi-a fost făcută proprire pe salar, aflând după mai multe intervenții ptr ce era aceasta . Am achitat, am scos desfasurator de la banca, am trimis fax la executor, el fiind din București, eu din Iași nemaiprimind nicio notificare..În februarie 2017 surpriza-proprire de la același executor pe o suma care eu o achitasem in iulie 2016 și i-am demonstrat ca am făcut acest lucru.
Bună ziua.IMa numesc l. Nechita.In februarie 2016 m-am trezit cu proprire pe salar (card la BRD), La banca,după ceva timp de așteptare, mi sa comunicat ca e de la acest executor Tudorache Catalin , de ce nu stiu sa_mi relateze mai mult și ca sa sun eu și sa mă lamuresc (eu nu primisem nici o instiintare pana la acea data- nici de la executor nici de la banca).Am primit plic de la executor după câteva zile, unde era specificată suma datorată și comisionul de executare, care , împreună, erau 3800 RON.
Am terminat de achitat în 6 luni, iar in luna august, am sunat la executor sa anunț iar acesta mi-a transmis ca mai am de plătit 3100 ron, deoarece BRD nu au trimis decât o rată. Iar câteva drumuri la banca ca sa-mi dea desfășurătorul,pe care l-am trimis, prin fax, la executor.Am zis ca problema e rezolvata deși nu am primit nici confirmare scrisa,
Februarie 2017 mă duc sa ridic salar de pe card brd..Proprire.Intreb funcționarul de la ghișeu, după o ora mi se comunica ca de la același executor și ca suma e de 3100 ron.Le explic cum stau lucrurile și după o alta ora de așteptare îmi arata hârtia trimisa de executor ( hârtie pe care am primit-o și eu dar după 3 zile după ce am fost la banca).Sun
Executorul, Acesta acuza banca ca nu au returnat decât o suma și ca figurez cu datorie de 3100.Ma duc din nou la banca, le spun ca sunt acuzatiți ca ei ar fi de vina , ei îmi zic ca mi-au dat atunci , desfășurătorul și ca sa mai trimit încă odată fax, lucru care nu mi se pare normal și corect Ce mai este de făcut? Voi sta tot timpul cu gândul ca oricând și oricine se poate ,,baga" în contul meu fără ca eu sa fiu măcar avertizata de banca? La ce mai reactualizam date la banca?
Vă mulțumesc anticipat, ptr. Orice răspuns sau sfat