Buna ziua.s-a facut o succesiune la 7 dupa decesul socrului(soacra traieste are 86 ani si nu avut niciodata putere decizionala).Urmasii sunt 4 frati. Dupa deces soacra a fost luata de unul din baieti,un altul ,am luato anual pe o perioada de cateva luni,ceilalti 2 neimplicandu-se(unul plecat din tara,iar cel mai mare dezinteresat de situatia parintilor).NU S-A PUS PROBLEMA VANZARII CASEI,dar dupa succesiune,doi dintre frati(al treilea fiind neutru),in lipsa celui de al patrulea,respectiv sotul meu care a lipsit o perioada scurta,au hotarat sa vanda casa parinteasca.Sotul meu nefiind de acord au trecut la amenintari.Intrebare-este posibila vanzarea fara acordul unuia? Multumesc anticipat
Buna ziua,
Nu se poate dar sotul sa mearga la notar sa dea o declaratie de acceptare a mostenirii, sa nu fie exclus/sarit la vanzare.
Dar atentie, daca accepta mostenirea accepta si eventualele datorii ale socrului, daca exista...
Succesiune
carlaparagina
Recent socrul meu a decedat iar sotul meu este unicul fiu. Socrii mei au fost divortati iar soacra mea traieste, la divort nu au facut partaj pentru ... (vezi toată discuția)