avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate adysan69

Activitate adysan69

O entitate are in patrimomiu urmatoarele elemente structural:
Cheltuieli de contituire 12.000lei,profit 250.000lei,client(creante) 35.000lei,
furnizori 50.000lei,numerar5000lei,cheltuieli inregistrate in avans 18.000lei
capital subscris varsat 500.000lei,cladiri 400.000lei.
Provizioane reglementate15.000lei,marfuri80.000lei,inprumut banci 100.000lei ,masini utilaje mijloace
transport 70.000lei venituri inregistrate in avans15.000lei,terenuri130.000lei,disponibil cont 250.000lei
reserve 70.000lei
Se cere:*Care este ordinea de dispunere a pozitilor in cadrul activului bilantier in Romania
,dar in cadrul pasivelor
*Separati activele si pasivele pe baza criterilor specifice de apartenenta a valorilor la patrimoniu
*Determinati prin calcul masele patrimoniale reprezentative
*Verificati prin calcul relatia de echilibru patrimonial proprie dublei reprezentari
Va rog un ajutor in rezolvare.
Răspuns la discuția Contestatie amenda
Eu ma consider nevinovat dar vreau sa aflu daca felul in care a fost completat P.V e corect, adica: nu am fost anuntat si a fost completat in lipsa, nu am putut scrie obiectii,nu am dreptul sa-l platesc 1/2 in 48 ore, nu e semnat de martor.
Răspuns la discuția Contestatie amenda
ptr adresare de cuvinte jignitoare(ea a inceput si ne-am jignit reciproc) prev de legea 61 art 2 si sanctionat conf L 61 art 3 lit B. Vreau sa stiu ce conditii sunt sa pot cere anularea procesului verbal deoarece nu ma simt vinovat doar eu , si nu am fost chemat la intocmirea lui, sa incheiat in lipsa mea si fara martori.
Buna ziua. M-am certat cu o persoana de la posta si am fost reclamat fiind chemat telefonic la politie. Am dat o declaratie urmand sa fie audiati si alti martori. Dupa 45 de zile am primit prin posta proces-verbal cu amenda completat foarte sumar si in lipsa mea cu mentiune intocmit in lipsa . Vreau sa depun contestatie ptr ca nu ma simt vinovat fata de cealalta persoana care de fapt a inceput scandalul si nu imi place de felul in care am fost amendat fara instiintare sau fara sa pot platii in 48 de ore 1/2 din suma. Va rog daca stie cineva procedura corecta. Multumesc!