Buna ziua. M-am certat cu o persoana de la posta si am fost reclamat fiind chemat telefonic la politie. Am dat o declaratie urmand sa fie audiati si alti martori. Dupa 45 de zile am primit prin posta proces-verbal cu amenda completat foarte sumar si in lipsa mea cu mentiune intocmit in lipsa . Vreau sa depun contestatie ptr ca nu ma simt vinovat fata de cealalta persoana care de fapt a inceput scandalul si nu imi place de felul in care am fost amendat fara instiintare sau fara sa pot platii in 48 de ore 1/2 din suma. Va rog daca stie cineva procedura corecta. Multumesc!
ptr adresare de cuvinte jignitoare(ea a inceput si ne-am jignit reciproc) prev de legea 61 art 2 si sanctionat conf L 61 art 3 lit B. Vreau sa stiu ce conditii sunt sa pot cere anularea procesului verbal deoarece nu ma simt vinovat doar eu , si nu am fost chemat la intocmirea lui, sa incheiat in lipsa mea si fara martori.
Daca va considerati nevinovat, faceti plangere impotriva procesului verbal de constatare si sanctionare a contravenyiilor pe care il depuneti la Judecatorie.
Eu ma consider nevinovat dar vreau sa aflu daca felul in care a fost completat P.V e corect, adica: nu am fost anuntat si a fost completat in lipsa, nu am putut scrie obiectii,nu am dreptul sa-l platesc 1/2 in 48 ore, nu e semnat de martor.