avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate Blackgward

Activitate Blackgward

Răspuns la discuția Delapidare
As dori sa stiu daca am vreo sansa sa scap fara pedeapsa. Mie mi s-au promis banii in primavara,am avut probleme de asta am facut ce am facut,traiam cu speranta ca o sa incep in primavara si o sa achit totul,dar nu a fost asa
Firma care ma da in judecata e in insolventa si nu vrea sa amane treaba cu banii
Adica sa imi dea puscarie cu suspendare?sau cu executare?
Pai nu am de unde sa dau suma asta momentan. Daca ma da in judecata,ce se poate intampla?
Discuție Delapidare
Buna ziua! Am lucrat la o firma de distributie,am facut incasat o suma de la clienti si am declarat alta la firma. Pe cea albastra era o suma,pe cea rosie alta... nu mai eram sub contract cu acea firma,asteptam sa mi se faca alt contract peste 2 luni. Nu am mai stat sa pun banii la loc si acum sunt chemat pe la politie. Mi se cere prejudiciul altfel o sa ma bage in instanta. Prejudiciul nu e mare,4000 de lei,dar cand nu ii ai,sunt multisori. Eu sunt dispus sa ii dau in 3-4 luni. Ce sanse fara pedeapsa as avea daca ma da in istanta?4000 lei dintre care:2000 lei lipsa stoc aparuta din senin,800 facturi nerecunoscute de clienti,1200 chitantele din total am dat 400 lei