avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate Maluso

Activitate Maluso

Răspuns la discuția Radiere punct de lucru PFA
george-neagu a scris:

Doar pentru problema cu casa de marcat: Cu copie dupa decizia de radiere a punctului de lucru primita de la registrul comertului si cu casa de marcat, mergeti la o firma specializata in comercializarea caselor de marcat din sectorul in care a fost acest punct si va rezolva ei contracost (caci numai ei fac asta) cu predarea actelor si scoaterea memoriei. Apoi casa de marcat si acele acte de defiscalizare raman la dumneavoastra.

Multumesc
Sunt un PFA - cod caen 9602 coafura ... - am sediul declarat fara activitate si am radiat punctul de lucru, fara sa autorizez activitate la terti. Practic, sunt un PFA inregistrat la Reg. Com. doar cu un sediu care este declarat fara activitate. Cei de la Reg. Com. mi-au spus ca, din punctul lor de vedere, nu este nici o problema ca PFA-ul sa ramana inregistrat in forma aceasta, pana ma hotarasc daca: voi autoriza activitate la terti sau voi suspenda temporar activitatea PFA-ului.
Daca ma puteti ajuta cu un raspuns, este corecta aceasta informatie de la Reg. Com.?
Daca da - exista cumva si un termen pana la care sa aleg intre cele 2 variante (terti sau suspendare)?
Iar daca nu este corecta, cum trebuie sa procedez, sa nu cumva sa-mi radieze PFA-ul din oficiu?
Multumesc.
Buna ziua,

Sunt un PFA cu cod caen 9602 – coafura si alte activitati de infrumusetare,
cu sediul in jud. Ilfov
cu P.L. in sect. 1
si cu domiciliul fiscal in jud. Buzau.

Voi radia punctul de lucru si m-ar interesa sa-mi spuneti, daca se poate, cum procedez mai departe:
1. Cu casa de marcat de la P.L. respectiv ?
2. Ce ar trebui sa depun la ANAF sect. 1 in urma radierii P.L. ?
3. Ce ar trebui sa depun la ANAF Ilfov in urma radierii P.L. ?
4. Ce ar trebui sa depun la ANAF Buzau in urma radierii P.L. ?
5. Ar trebui cumva sa mai depun ceva la vreo alta institutie?

Si as mai avea inca o intrebare:
Sediul este declarat fara activitate si va ramane asa in continuare, dar pt. ca este posibil sa mai am nevoie de PFA pt. diverse colaborari, as vrea sa ma sfatuiti daca:
sa suspend activitatea PFA momentan si s-o reiau doar daca este cazul ?
SAU
sa nu suspend activitatea si sa depun declaratii cu 0 ?
SAU
aveti dvs. o alta solutie pt. aceasta situatie ?

Multumesc.