avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate IonelaCosm

Activitate IonelaCosm

Răspuns la discuția Accident -dosar la parchet
Mai aveam o mașină în față care mergea înainte, eu am semnalizat sa virez la dreapta și în momentul în care am virat la dreapta am dat peste bicicleta care mergea în paralel cu mașina din fata. Am lovit bicicleta la roata din spate iar doamna de pe bicicleta a căzut în urma impactului .
Voi fi sanctionata administrativ chiar dacă ea nu a depus plângere ? Constatarea medicului este trimisa automat către politie ?
În cazul în care dosarul se închide deoarece nu a fost depusă plângere , apare undeva ca am avut deschis dosar penal ...În cazier, cumva ?
A consultat o medicul , a avut câteva contuzii ..Nimic grav și a solicitat sa plece pe propria răspundere
Bună seara, am o nelămurire. În urma producerii unui mic accident în urma căruia am dat cu mașina peste o fata pe bicicleta și aceasta a fost la spital dar a plecat pe propria răspundere și nu a fost sa depună plângere. La locul accidentului am chemat politia și am fost la sediu, am dat declarație . Acum 2 zile m-a sunat fata pe care am lovit.o sa îmi spună ca au sunat-o de la politie și dosarul a fost trimis la parchet. Întrebarea mea este ..De ce a fost trimis dosarul la parchet dacă nu a fost depusă nici o plangere? Ce trebuie sa fac ?