avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident -dosar la parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident -dosar la parchet

Bună seara, am o nelămurire. În urma producerii unui mic accident în urma căruia am dat cu mașina peste o fata pe bicicleta și aceasta a fost la spital dar a plecat pe propria răspundere și nu a fost sa depună plângere. La locul accidentului am chemat politia și am fost la sediu, am dat declarație . Acum 2 zile m-a sunat fata pe care am lovit.o sa îmi spună ca au sunat-o de la politie și dosarul a fost trimis la parchet. Întrebarea mea este ..De ce a fost trimis dosarul la parchet dacă nu a fost depusă nici o plangere? Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: IonelaCosm , utilizator 23:40, 23 Februarie 2017
Solutia in dosarul penal se da de procuror si nu catre politist.
Cat timp a stat la spital? Ore sau zile?
Pana la 10 zile de ingrijiri medicale constate de medicul-legist fapta dumneavoastra constituie contraventie si veti fi sanctionata administrativ.
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2017
ghsilvana, utilizator
A consultat o medicul , a avut câteva contuzii ..Nimic grav și a solicitat sa plece pe propria răspundere
În cazul în care dosarul se închide deoarece nu a fost depusă plângere , apare undeva ca am avut deschis dosar penal ...În cazier, cumva ?
Voi fi sanctionata administrativ chiar dacă ea nu a depus plângere ? Constatarea medicului este trimisa automat către politie ?

Alte discuții în legătură

Accident doru24 doru24 Buna ziua, in luna ianuarie am avut un eveniment rutier,ma aflam in curtea unei scoli descarcam marfa dupa ce am terminat de descarcat m am urcat in masina si ... (vezi toată discuția)
Accident auto, despagubiri arghir ilie arghir ilie Buna ziua . va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In dimineata zilei de 04.06 ora 5 fiul meu conducea (Kia Ceed 45000 km) pe un drum judetean fiind in ... (vezi toată discuția)
Vinovat in accident rutier din spate cu victima usor lovita andrei_cristiani andrei_cristiani Buna seara. Astazi am fost din pacate protagonistul unui accident rutier soldat cu victime usoare(pasager dreapta) masina lovita de mine la un stop/cedeaza ... (vezi toată discuția)