cioan a scris:
Daca situatia se prezinta in modul in care l-ati relatat nu cred ca numarul de zile de ingrijiri medicale va depasi 10. In aceasta situatie urmarirea penala nu se pune in miscare, iar dosarul penal se va solutiona cu NUP.
Buna ziua, am patit si eu o intamplare similara domnului andrei_cristiani, in cazul meu accidentul s-a petrecut in luna Mai 2012, l-am jenat usor pe un parcipant la trafic aflat in dreapta masinii mele, acesta s-a enervat in asa hal incat a intrat de pe banda lui de mers in fata mea, mi-a franat brusc si inevitabil am intrat in el. S-a dat jos tipand si urland, eu am sunat la politie, politia mi-a spus sa plec daca nu sunt victime, el cand si-a dat seama ca vreau sa plec a sunat la politie si a spus ca are victima in masina. In fapt victima a plecat de la locul accidentului cu palpitatii si a iesit din spital cu contuzie cervicala indirecta. Pe acest motiv mie mi-a fost retinut permisul in vederea cercetarilor, eliberandu-mi-se o dovada de circulatie pe care o prelungesc lunar de atunci. Problema mea este urmatoarea, ce as putea face pentru a grabi cercetarea de la politie, din cate stiu "victima" nu a depus plangere, nu a fost la IML, nu a necesitat nici macar o zi de ingrijiri medicale. Siu ca dosarul se va solutiona cu NUP........dar cand......ce pot face pentru a-l determina pe politist sa se miste, sa ia declaratii, sa faca ceva, orice?