avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate cionoiuroxana

Activitate cionoiuroxana

Răspuns la discuția Nepoata din partea tatalui
Va multumesc pentru raspuns si intelegere . OUn sfarsit de saptamana minunat .
Buna dimuneata ,
Asa cum am mai raspuns unui coleg de-al dumneavoastra , nu vreau casa sau masina lui sau ce mai are in banca singurul lucru pe care il vreau este sa nu instraineze locul de veci de la cimitirul Belu deoarece acolo este si tata inmormantat . Teama mea cea mai mare este ca , cel care va intra in posesia locurilor de la cimitir poate scoate mortii deoarece nu ii sunt rude si il poate vinde . Matusa mea a mostenit mai mult de jumatate din locurile de veci de la alte doua matusi de ale ei (matusile tatalui meu) .Tata si fratele lui ( familia care a ramas in urma lor adica copii lor ) au o cota parte din locurile de veci .
P.S. daca am lua-o la rece unchiul meu a venit in bucuresti cu o valiza , ceea ce are si ceea ce au mai avut le-a mostenit matusa din partea familiei ei .
Va multumesc si imi pare rau ca m-ati inteles gresit .
Buna dimuneata ,
Cu mult respect va raspund , nu urmaresc sa mostenesc nici-o avere , daca as fi vrut sau daca nu as fi orgolioasa pana in momentul de fata cu siguranta eram in posesia bunurilor unchiului meu .
De ce sunt revoltata am sa va explic , tot ce detine unchiul meu si ce imobile au mai avut toate au fost mostenite din partea matusilor MATUSII mele , adica cu alte cuvinte el a venit in Bucuresti cu o valiza . Din punctul meu de vedere poate sa faca ciorba cu casa , pe mine ma intereseaza sa nu instraineze locul de veci de la Belu unde este tata ingropat . el detine mai mult de jumatate si asta datorita mostenirilor primite .
Va multumesc
P.S. am artori care stiu situatia si sunt oricand gata sa depuna marturie pentru mine .
Buna dimineata , va multumesc pentru raspuns . am banuit eu ca asta va fi raspunsul. O zi cat mai buna
Buna ziua , unchiul este sotul surori tatalui meu , din partea matusii nu mai exista frati /parinti doar nepoti , iar din partea unchiului nu exista nici frati si nici nepoti ( a avut o sora care a decedat si nu a avut copii nici nu a fost casatorita ) . Matusa mea cu sotul ei in timpul viatii si-au facut testament unu altuia , am inteles ca , in asemenea situatii noi nepotii din partea matusii nu mai avem nici-un drept este adevarat ? Ma lupt degeaba , il duc pe la doctor etc degeaba ? Imi pierd timpul cu el iar la final sa am vre-o surpriza . Va multumesc , o zi cat mai buna .
Buna ziua , multumesc pentru amabilitatea de a raspunde . Testamentul a fost facut intre matusa mea ( sora tatalui meu) si unchiul (sotul ei) . Ei nu au avut copii , matusa a decedat iar el a ramas singur . Din partea lui nu exista frati , surori etc iar din partea matusii au ramas doar nepotii de la fratii ei .
Daca el decedeaza inainte sa lase la cineva testament ce se intampla cu casa , masina etc.
Astazi l-am vizitat si am constatat ca, boala se agraveaza . Zilele trecute m-a sunat sa ma intrebe de o casa a parintilor lui din comuna Rasuceni-Giurgiu , a fost acolo si nu la primit in casa , ma intreba cine sunt acei oameni , el a vandut aceea casa de foarte mult timp. L-am dus la policlinica cu masina si in drum spre policlinica de 4 ori m-a intrebat cati chilometrii are masina si daca i-am facut reviziile . Repeta lucruri si nu isi mai aduce aminte anumite lucruri . Doamna care se duce pe la el se pare ca ar vrea sa puna mana pe casa , masina etc . Ce pot face eu in situatia asta ? Sa il duc la psihiatru nu cred ca ar vrea ! Nu accepta ca este bolnav .
Va multumesc
Buna ziua , numele meu este Cionoiu Roxana sunt din Bucuresti si am 46 ani .
Vreau sa va rog sa ma ajutati sa gasesc o modalitate sau sa imi spuneti daca pot face ceva in legatura cu subiectul urmator .
Matusa mea a decedat de cativa ani , intre ia si unchiul meu a existat un testament , problema este ca , ei nu au avut copii nici din casatorie si nici din afara casatoriei . In momentul de fata unchiul meu da semne ca ar avea Alzheimer . Daca el moare si nu lasa la nimeni mostenirea lui pot face ceva in cazul asta sa intru in posesia mostenirii ?
Va multumesc .