Buna ziua acum un an sau doi am fost abordată telefonic de către un operator Vodafone. Nu aveam abonament era o cartela simpla care o reincarcam lunar dar operatorul mi-a spus că am fost " urmărită " și au văzut că lunar îmi reincarc cartela cu 6, 7 sau 5 euro. Am răspuns afirmativ așa este și mi-a propus sa-mi facă abonament cu un cost de 30 de lei lunar am fost de acord. Am dat o poza pe Whatsapp cu buletinul cum îmi ceruse și mi-a spus ca sa închid telefonul in următoarele 10 minute. Nu am semnat nici un contract. Și nici odată nu am primit copie după acel contract. Mi-am dus părinți la Vodafone pentru portare mi de păruse foarte eficient că toată familia sa avem aceeași rețea. ( Țin să precizez că nu aveam nici un venit atunci eram o simpla fata la liceu care primeaa bani de la părinți ) Consultantul mi-a zis că două luni nu voi mai plati deoarece i-am adus pe ai mei. Cand am ajuns la cele 2 luni de ne plata hop mi-a venit factură, am fost la consultant și a i-am spus de ce și el mi-a a spus că nu sa salvat în calculator. I-am spus foarte clar că nu am nici un venit sunt eleva la liceu și că banii de pe abonament i-am cheltuit deoarece el mi-a spus că am gratuitate. După terminarea liceului am plecat în afara sa locuiesc cu viitorul soț. De 2 săptămâni sunt acasă la părinți din cauza unor probleme de sănătate, și am primit o scrisoare de la Vodafone cu o plata instiintare de plata de 419.43 Ron. Cu toate că eu nu am mai folosit acea cartela de la incidentul cu cele două luni gratuite deoarece mi-a tăiat tonul. Ce se poate face in acest caz, eu nu am semnat nici un contract și nu am primit niciodată un contract acasă așa cum au spus că nu-l vor trimite. Vă mulțumesc