avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate EnacheAlex92

Activitate EnacheAlex92

Buna ziua !

In data de 24.02.2017 am avut un accident rutier, in afara localitatii. Aflandu-ma pe banda 2 a sensului de mers, m-am trezit cu un individ in fata, ce a sarit prin fata masinii de pe banda 1, astfel,eu, lovindu-l inevitabil.
Din fericire, eu neavand viteza foarte mare, el a scapat doar cu o fractura la mana, insa masina mea a suferit daune (parbriz spart, capota deteriorata si grila din fata sparta).
Acum vine partea interesanta : Victima, tanar de 16 ani, aflat sub influenta drogurilor, este luat in grija de catre un centru de plasament.
Nu vreau sa par un om fara suflet, dar dat fiind faptul ca el este in regula, iar eu nu dispun de o situatie financiara extraordinara, exista o posibilitate sa imi recuperez prejudiciul de la centrul de plasament, avand in vedere faptul ca sunt responsabili pt acest tanar ? Pana la urma urmei, era la ora 8 fara 15 minute la cativa km de centrul de plasament, in afara orasului, sub influenta drogurilor ( el a declarat ca era culoarea verde la semafor, iar accidentul a avut loc in camp deschis).
As dori sa stiu daca medierea este un raspuns si daca se poate aplica in acest caz.

Multumesc frumos si astept raspunsul dvs.