avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate floricica_1986

Activitate floricica_1986

doar k am stat pe patul lui..eu nici nu am vazut telefonul lui si pana nu mi s-a zis la politie nici nu am stiut ce marca era..ce a fost ciudat...cand a facut reclamatia la politie, cum k a disparut telefonul, a declarat ca doar eu cu prietena mea eram fete in camera, ceea ce nu este adevarat... mai erau inka vreo 5 fete
Multumesc mult. as mai avea o ultima intrebare. dat fiind faptul ca e prima data cand "dau de probleme cu politia" si am emotii, mi-e si putin frica acest lucru ar putea influenta rezultatele testului? repet inca o data ca nu am nici o legatura cu acel telefon si nici macar nu l-am vazut.
cercetarile au fost suspendate chiar dupa ce am dat declaratia scrisa, cel putin asa s-a sustinut. "ne-am asteptat randul pt a da testul". cand merg sa dau testul trebuie sa merg insotita de un avocat?
am sa va spun povestea pe scurt...
prin luna martie am fost la un chef impreuna cu o prietena de-a mea. de la acel chef a disparut un telefon... Noi am fost acuzate ca l-am fi luat dat fiind faptul ca tipul al cui era nu ne cunostea, si pentru ca am stat pe patul lui, unde cica se afla telefonul si pentru ca noi am mai iesit din camera. a depus plangere la Politia Universitatii, am fost am dat declaratii, unde cu toate ca am fost fortata sa spun ca eu l-am luat (spunandumi-se ca toata lumea asta crede) nu am facut-o. acum dupa atata timp sunt chemata sa fac testul poligraf. Nu am luat acel telefon, nici macar nu l-am vazut. Ce sa fac?