avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Activitate Calugareni17

Activitate Calugareni17

Buna ziua noi am avut un apartament cu 3 camere si suntem, 3 fete cand s-a maritat prima cea mare parintii mei au spus sa-i cedam ei si sotului ei apartamentul au fost au bagat actele l-au trecut pe numele lor ne-a pus parintii sa semnam in favoarea lor chiar daca aveam si noi dreptul si cand au facut actele contractul de vanzare s-a semnat intre parintii mei si sora mea cea mare problema este ca la cele 3 semnaturi din contract primele 2 ale lui mama si sora mea sunt ale lor dar a lui tata nu e semnatura lui originala e o semnatura fortata se vede ca el nu a participat si a fost altcine va in locul lui si a semnat in cazul asta ce pot face ca eu m-am uitat in actele lui tata buletin si am comparat semnatura lui originala cu cea din contractul care le-a incheiat ele cu aceea persoana nefiind tata si se vede vizibil si clar ca nu a semnat el ce pot sa-i fac euin situatia asta eventual cum pot sa dovedesc ca e fals si daca nu e semnatura originala a unuia din parinte nu se considera contract fals adica fals in acte e o semnatura tremurata dar in nici un caz a lui tata se vede ca el nu a participat acolo cand s-a semnat astept raspuns multumesc