avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fals in contract de vanzare- cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fals in contract de vanzare- cumparare

Buna ziua noi am avut un apartament cu 3 camere si suntem, 3 fete cand s-a maritat prima cea mare parintii mei au spus sa-i cedam ei si sotului ei apartamentul au fost au bagat actele l-au trecut pe numele lor ne-a pus parintii sa semnam in favoarea lor chiar daca aveam si noi dreptul si cand au facut actele contractul de vanzare s-a semnat intre parintii mei si sora mea cea mare problema este ca la cele 3 semnaturi din contract primele 2 ale lui mama si sora mea sunt ale lor dar a lui tata nu e semnatura lui originala e o semnatura fortata se vede ca el nu a participat si a fost altcine va in locul lui si a semnat in cazul asta ce pot face ca eu m-am uitat in actele lui tata buletin si am comparat semnatura lui originala cu cea din contractul care le-a incheiat ele cu aceea persoana nefiind tata si se vede vizibil si clar ca nu a semnat el ce pot sa-i fac euin situatia asta eventual cum pot sa dovedesc ca e fals si daca nu e semnatura originala a unuia din parinte nu se considera contract fals adica fals in acte e o semnatura tremurata dar in nici un caz a lui tata se vede ca el nu a participat acolo cand s-a semnat astept raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:58, 3 Mai 2022
cum adica v-au pus parintii sa semnati in favoarea lor (a surorii si a sotului ei)? ce sa semnati? ca nu aveati dreptul la nimic din moment ce apartamentul era al parintilor; drepturile dvs. in ceea ce priveste eventualele bunuri ale parintilor si mostenirea acestor bunuri se nasc dupa moartea unuia si/sau a ambilor parinti; cata vreme parintii sunt in viata, acestia pot dispune de bunurile lor dupa cum doresc
In primul rand, nu ati cedat nimic. Nu exista "cedare". Exista vanzare, donatie, intretinere, inchiriere etc etc etc.
In al doilea rand, parintii erau in viata. Deci la acel moment dvs si sora nu aveati nici un drept. Nu aveati ce sa cedati si de ce sa vi se ceara acordul.
In al treilea rand, ca anume ati semnat mai exact? Cum se numeste documentul?
In al patrulea rand, daca va referiti la semnatura indescifrabila (mazgalitura), o persoana poate semna in 10 moduri, isi poate schimba semnatura pe loc. Nici dvs nu semnati de doua ori absolut identic.
In al cincilea rand, nici un notar nu autentifica un act in absenta persoanei sau sa permita ca cineva sa semneze in locul altcuiva. Nimeni nu isi risca profesia pentru nimic.
In al saselea rand, pe langa semnarea contractului de vanzare cumparare, mai mult ca sigur parintii dvs au completat de mana niste cereri. Adresati-va acelui birou notarial. Daca tatal dvs a scris mai mult decat o semnatura, puteti solicita o expertiza grafoscopica.
o cerere la icral pt demararea actului de vanzare cumparare cumnu aveam dreptul cat a trait ai mei daca noi eram minore nu eram mostenitori dupa ei ? semnatura mea e identica tot timpul sa stiti nu mi am schimbat o si de 10 ori semnez aceeasi va garantez multumesc pt mesaj
Cat timp trăiesc părinții, copiii nu au absolut niciun drept.
Despre moștenire și drepturi, se discuta după decesul părinților.
Orice expert grafolog va poate explica ca fizic este imposibil sa semnați exact la fel pe 30 de coli, de exemplu.
Asta, vi se pare dvs.
Dar la o expertiza, o sa se constate n diferențe. De la poziția folii, a mâinii, la unghiul în care ați semnat și la presiunea exercitata pe suport. Involuntar o sa faceți o codita mai lunga sau alteori mai scurta, cercurile o sa iasă când mai rotunde, când mai ovale. Sunt n detalii, care la o expertiza pot fi constatate foarte ușor.
Acum dvs v-ati certat cu sora și de-aia brusc semnătura tatălui nu mai seamănă.
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare raului17 raului17 intrebarea este. Daca suntem 3 surori si i am cedat apartamentul in favoarea celei mari, noi doua apartamentul fiind al parintilor am cedat la icral cu ... (vezi toată discuția)
Semnare contract de vanzare de altcineva si nu de titular mariuta1970 mariuta1970 buna ziua daca am avut un apartament de 4 camere, a parintiilor care am avut dreptul si noi si l am cedat in favoarea suroriii mele mai mari, la insistentele ... (vezi toată discuția)
Pt o semnatura la grafolog mariuta1970 mariuta1970 am o intrebare pt a dovedi ca o semnatura de pe un act de vanzare cumparare este originala sau falsa ce trebuie sa fac trebuie nujmai de instanta facuta ... (vezi toată discuția)