avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autentificare semnatura din contract de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autentificare semnatura din contract de vanzare cumparare

buna ziua am si eu o rugaminte am facut un contract impreuna cu parintii mei noi suntem 3 surori si aveam un apartament cu 4 camere dat de la servici lui mama si era chiriasi si o casa la curte am cedat si noi si parintii impreuna apartamentul celei mari cand s-a casatorit ea nu recunoaste ca l-am cedat ei si dupa aceea l-a cumparat intre timp intrebarea este ca noi ne-am uitat pe actul de vanzare cumparare si semnaturile parintiilor si aei apare pe contract dar semnatura lui tata nu este cea adevarata care ar trebuiii sa fie este o alta semnatura altcineva a semnat in locul lui a lui mama si a ei sunt reale dar a lui nu este ca am confruntat alt act cu semnatura lui si nu se pupa aia reala cu cea de pe contractul de vanzare cumparare care l-am facut cu ea in situatia asta la succesiunea de la curte cum dovedesc eu ca semnatura de pe contractul de la bloc nu este cea adevarata iar contractul daca o semnatura nu este reala se poate anula acest contract chiar daca este de mai mult timp ce fac in situatia asta ca dupa ce am cedat la apartament si i-am lasat ei vine acum si peste mine ca are dreptul si la curte ce fac in situatia cu apartamentul si cu semnatura de pe actul de la bloc este falsa daca nu este semnat de tata ce fac in situatia si cat ma costa sa dovedesc ca semnatiura nu corespunde ca as vrea sa vad ce fac cu casa ca si la casa are dreptul legal . apartamentul a fost repartitie de la servici i s-a dat mamei si era chiriasa la stat si dupa 1990 am facut demersurile sa i-l cumpere si intre timp am cedat toti ei . ce fac in situatia asta ca pe cale amiabila nu se poate discuta sa mergem la notariat cu succesiunea de la casa nu-i ajinge aPARTAMENTUL mai vrea si de la curte si am constat intre timp ca semnatura in actele ei de la bloc de cumparare vanzare nu este a lui tata cum pot sa dovedesc ca numai al ei si a lui mama cele reale.
mariana dinita

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare raului17 raului17 intrebarea este. Daca suntem 3 surori si i am cedat apartamentul in favoarea celei mari, noi doua apartamentul fiind al parintilor am cedat la icral cu ... (vezi toată discuția)
Semnare contract de vanzare de altcineva si nu de titular mariuta1970 mariuta1970 buna ziua daca am avut un apartament de 4 camere, a parintiilor care am avut dreptul si noi si l am cedat in favoarea suroriii mele mai mari, la insistentele ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitelor la primarie raului raului buna ziua am o rugaminfe si o intrebare la dvs eu locuiesc cu parintii proprietate a lui mama e pe numele ei locuiesc cu ei de 20 de ani din 1993 pana in 2002 ... (vezi toată discuția)