avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contract de vanzare cumparare

intrebarea este. Daca suntem 3 surori si i am cedat apartamentul in favoarea celei mari, noi doua apartamentul fiind al parintilor am cedat la icral cu parintii, in favoarea surorii celei mari. problema este ca in contractul de vanzare cumparare intre parintii mei si ea, cand i a facut contractul la semnaturi a semnat ea mama, dar la tata nu este semnatura lui, Se vede f clar ca nu a semnat el la contractul de vanzare cumparare final, dupa ce a fost facuta expertiza la fata locului. Au trecut 25 de ani de cand sora mea are apartamentul, cum dovedesc eu ca nu este semnatura lui tata. ? Ca se vede clar ca e o semnatura tremurata ca eu am, copie cu semnatura lui originala. Ce pot sa mai fac ca inseamna ca ar fii fals contractul. ce fac in situatia asta mai am vreo sansa sa fac ceva ? Deci oricand pot compara semnatura originala cu cea semnata de altcineva, ca de vede ca nu e a lui tata.
Cel mai recent răspuns: raului17 , utilizator 11:43, 2 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
buna ziua apartamentul l-am cedat cand nici nu aveam 18 ani la insitentele parintilor, si toti patru am semnat la icral in favoarea ei s-a facut expertiza si s-a incheiat contract de vanzare cumparare intre ea si parintii mei care traiau cand a facut contractul. problema este ca in contract e semnatura ei alui mama dar in dreptul semnaturii lui tata nu e semnatura lui e o semnatura tremurata adica se vede ca a semnat altcineva , pot sa demonstrez semnatura originala a lui tata cu semnatura aia tremurata care se vede clar ca nu e a lui, ce fac in situatia asta daca a trecut mai multi ani, cum pot dovedii si ce sanse mai am la acest apartament daca nu e semnatura lui nu este fals contractul chiar daca a trecut mult timp.
in situatia asta am sanse la acest apartament ca mostenitor, apartamentul fiind a parintilor mei pana sai faca ei contract. ce pot sa fac in situatia asta ? pot sa o fac sa impartim apartamentul daca nu e semnatura lui tata , si pot confrunta semnatura din contract cu cea a lui tata nu trebuie normal sa fie identica ? Aici apar 2 semnaturi diferite se vede clar, cand semnezi un act nu ai semnatura tremurata asa consider eu astept raspuns de la dvs
ea crede ca nu mai am ce sa i fac ce spuneti
o zi buna
mariana dinita
cum pot sa atac ce trebuie sa fac si am sanse sa reusesc sau cheltui bani degeaba
parintii traiau atunci
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
aveam bine spus dar parintii mei ne-a impus la amandoua sa cedam celei mari odata cu ei noi nu am avut nici un cuvant in fata parintiilor atunci sa ripostam ca nu vrem ca e dreptul si al nostru acest. apartament am fost amndoua constranse de ei ca erau parintii nostrii si trebuia sa faci cum vor ei, dar nu ne-am gandit ca eram copii ca avem dreptul si noi si daca vrem sa il dam il dam daca nu nu nu gandeam ca acum atunci am semnat in favoarea ei, si am facut ca parintii si rau am facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare contract de vanzare de altcineva si nu de titular mariuta1970 mariuta1970 buna ziua daca am avut un apartament de 4 camere, a parintiilor care am avut dreptul si noi si l am cedat in favoarea suroriii mele mai mari, la insistentele ... (vezi toată discuția)
Fals in contract de vanzare- cumparare Calugareni17 Calugareni17 Buna ziua noi am avut un apartament cu 3 camere si suntem, 3 fete cand s-a maritat prima cea mare parintii mei au spus sa-i cedam ei si sotului ei apartamentul ... (vezi toată discuția)
Autentificare semnatura din contract de vanzare cumparare raului raului buna ziua am si eu o rugaminte am facut un contract impreuna cu parintii mei noi suntem 3 surori si aveam un apartament cu 4 camere dat de la servici lui mama ... (vezi toată discuția)