avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Activitate MrVegas

Activitate MrVegas

Da o simpla cautare pe google , de exemplu " efecte negative wireless " . Stiu ca se spune sa nu credem tot ce scrie pe internet , dar toate articolele care le-am citit cred ca sunt adevarate. Iti dai seama ce impact economic ar avea asupra tot ce inseamna wireless daca s-ar dovedi si toti ar sustine ca este daunator. Problema la mine ( si nu numai ) e ca simt aceste efecte negative. Si stiu ca trebuie sa existe pe daune o legislatie in care cel putin noi , administratorii de retele.
Uite cel mai elocvent articol gasit de mine : [ link extern ] /#
Buna ziua . Vin cu o intrebare si totodata o mare rugaminte la dumneavoastra. de curand s-a demonstrat ca routerele wireless au un mare efect negativ asupra corpului omenesc si in special asupa psihicului. Medici chiar recomanda sa nu folosim aceste aparate in incaperile in care locuim. Acum vin eu cu intrebarea la dumneavoastra. Daca eu muncesc 8 - 10 ore pe zi intr-o incapere in care , din nefericire , am 2 routere wireless, nu ar trebui sa primesc anumite sporuri de daune la salar ? Cunoasteti va rog legislatie care sa se refere la acest aspect ?
Mentionez ca din cauza acestor aparate merg acasa cu dureri groaznice de cap , am pierderi de memorie, stare de somnolenta si altele ( simptome deja validate de catre medici ) Multumesc anticipat tuturor pentru raspuns