avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de daune la salar din cauza routerelor Wireless
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de daune la salar din cauza routerelor Wireless

Buna ziua . Vin cu o intrebare si totodata o mare rugaminte la dumneavoastra. de curand s-a demonstrat ca routerele wireless au un mare efect negativ asupra corpului omenesc si in special asupa psihicului. Medici chiar recomanda sa nu folosim aceste aparate in incaperile in care locuim. Acum vin eu cu intrebarea la dumneavoastra. Daca eu muncesc 8 - 10 ore pe zi intr-o incapere in care , din nefericire , am 2 routere wireless, nu ar trebui sa primesc anumite sporuri de daune la salar ? Cunoasteti va rog legislatie care sa se refere la acest aspect ?
Mentionez ca din cauza acestor aparate merg acasa cu dureri groaznice de cap , am pierderi de memorie, stare de somnolenta si altele ( simptome deja validate de catre medici ) Multumesc anticipat tuturor pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: MrVegas , utilizator 07:55, 12 Aprilie 2017
Buna seara,
Daca reusiti sa demonstrati legatura de cauzalitate intre cauza (routere) si efect (durerea de cap) puteti promova o actiune in instanta in acest sens. Nu cred ca angajatorul dvs cunoaste rezultatele testelor efectuate de cercetatorii britanici.
Sunt curios de aceste cercetari. te rog spune-mi unde ai gasit studiul medicilor.
multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 5 Martie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da o simpla cautare pe google , de exemplu " efecte negative wireless " . Stiu ca se spune sa nu credem tot ce scrie pe internet , dar toate articolele care le-am citit cred ca sunt adevarate. Iti dai seama ce impact economic ar avea asupra tot ce inseamna wireless daca s-ar dovedi si toti ar sustine ca este daunator. Problema la mine ( si nu numai ) e ca simt aceste efecte negative. Si stiu ca trebuie sa existe pe daune o legislatie in care cel putin noi , administratorii de retele.
Uite cel mai elocvent articol gasit de mine : [ link extern ] /#
Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2017
MrVegas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de expertiza doveditoare pentru malpraxis medical studentx studentx Buna ziua, incep prin a va spune \"La multi ani !\" pentru noul inceput de an. In urma cu cațiva ani din cauza unor evenimente foarte stresante de familie, ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal eliberat după investigații însă anterior operației. se poate face o noua expertiză? geoni geoni La inceputul lunii mai am avut un accident fluvial. Desi m-au durut capul, urechile si nasul, în zilele urmatoare m-am prezentat la serviciu. Cand durerile de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni, victima lovita si aruncata in aer si care si-a pierdut cunostinta pana la venirea ambulantei reli_relly reli_relly Buna seara. Am patit un lucru groaznic .Doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez ,care sunt procedurile legale de urmat sa imi gasesc dreptatea in justitie ,sa ... (vezi toată discuția)