Stiti ce spunea cineva la un subiect similar pe forum?Mi-a rămas întipărit in memorie.,,Cei ce suferă de o mare durere in cot in timpul vietii părinților,dau cel mai tare din coate la mostenire".Nu stiu dacă am reținut exact,dar avea mare dreptate.Nici un părinte nu vrea sa fie o povară pentru copii,dat bunul simt te obligă să fi om.Nici o lege ,bună sau rea,nu te face om.Asa te naşti.
,,Creste copii,nu viitoare slugi"?Mai pe româneste, facem copii doar pt ca ne place ,,procesul de fabricație".Nu m'am considerat ,,slugă "sunandu-mi părinții si de 3-4 ori pe zi si vizitandu-i cat de des am putut.Acum as mai vrea sa-i sun, dar nu mai am pe cine.Casa părintească e pustie,nici pe unul dintre fratii mei nu ne mai trage sufletul să mergem.Daca cei care au redactat codul civil au gandit ca dv.nici nu mă mir ca avem niste legi de rahat.Consider ca ce am acumulat in viața mea ar trebui sa pot sa fac ce vreau si să las cui vreau.
Tot din experiența de peste 20 de ani, vă spun că există copii care nu merită nimic.Nu cred ca cineva face copii doar ca să aibă cine veni la mostenire. De copii trebuie sa te bucuri,iar la bătrânețe sa ai un suport.Măcar să te sune din când in când,să vadă ce faci.Altfel,pentru ce naiba mai faci copii?
Eu si sotul meu suntem asociați .Avem un SRL.El a decedat in urma cu două luni.Cum se procedează?
N-am primit nici un mesaj
Nu sunt deloc ,,oparita".Sunt doar supărată. Pe toată lumea.Si pe el,sotul meu.Pentru că m-a lăsat singură. Si-mi este tare dor de el.Nici nu pot explica ce simt.As vrea să ma mai întrebe măcar odată ,,ce face fetița mea?"
Vor veni, stați linistită. Doar ca ei au crezut ca a doua zi după deces se va dezbate succesiunea si vor pleca in lume,la casele lor.
La ce vă referiți d-le av.Lascoschi?
Eu am inceput deja demersurile legale.Ati inteles gresit,eu nu trag de timp.Vreau să se termine odată toată chestia asta,să -l lăsăm să se odihnească liniștit. Spunea cineva intr-un comentariu că trebuia .sa faca toate demersurile cat era in viață. A murit pe neașteptate. O infecție intraspitaliceasca.Avea doar 66 de ani.Cine s-a gandit?
Bineînțeles. Trebuie mers la Casa de Pensii cu Certificatul de deces, pt.ajutorul de înmormântare si vi se da o adeverință cu cate puteti ridica pensia tatălui dv.