avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PFA - decesul titularului. Bani in cont.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PFA - decesul titularului. Bani in cont.

Buna ziua. As dori sa stiu ce se intampla practic in situatia in care tatal sotului meu a decedat, infiintase un pfa si incasa niste redevente. am inteles ca pfa-ul trebuie inchis.... dar nu stim cum sa lamurim situatia banilor incasati, sotul si sora lui avand calitatea de mostenitori. Cum vor intra acesti bani in masa succesorala?
Care sunt procedurile legale? In ce moment vom inchide pfa-ul? Sau asta nu afecteaza procedurile succesorale?
Va multumesc !
~ Conținut șters la cerere ~
Eu si sotul meu suntem asociați .Avem un SRL.El a decedat in urma cu două luni.Cum se procedează?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune conturi, vehicule si mosteniri anterioare. dan13l dan13l Buna ziua, Am si eu cateva intrebari referitor la succesiuni. Sotia mea a decedat in luna martie si trebuie sa facem succesiunea dupa ea. Eu sunt sotul ... (vezi toată discuția)
Cont la cec omis in masa succesorala Lyurpy Lyurpy In urma dezbaterii masei succesorale tatal meu a despagupit-o pe sora sa pentru ca acesta sa intre in posesia bunurilor.In masa succesorala a fost omis un cont ... (vezi toată discuția)
Ref mostenire sot Constantina1981 Constantina1981 Anul trecut sotul meu a decedat, am fost casatoriti 4 ani si jumatate ( impreuna 7 ani) fara a avea copii, Rudele sotului in viata sunt mama, sora si ... (vezi toată discuția)