avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Activitate Melissa07

Activitate Melissa07

Mulțumesc pentru răspuns! Și dacă copilul nu vrea sa plece cu taica-su, sau dacă îl ia și apoi copilul nu mai vrea sa stea cu el, ce e de făcut?

Bună seara! Am o mare nelămurire: cum este posibil ca două instanțe sa nu dea dreptul tatălui sa ia copilul la domiciliul sau, dar să îl viziteze la domiciliul mamei, iar în urma apelului făcut de el, sa i se dea copilul un weekend pe lună, 5 zile in vacanta de Crăciun și 15 zile in vacanta de vara? Menționez că tatăl este alcoolic, locuiește singur, nu a stat niciodată cu copilul, care acum are aproape 3 ani. ( De un an suntem despărțiți). Va rog sa îmi dați un sfat. Va mulțumesc!
Buna ziua! Sunt asistenta medicala, si pana acum acum am fost in concediu ingrijire copil. Mi-am inceput activitatea la data de 1.03. 2017, anticipat (copilul are 1 an si 8 luni). Inainte de a intra in CIC am lucrat pe sectie. Avand in vedere ca inainte de a imi relua activitatea pe sectie s-au scos la concurs 3 posturi in cadrul ambulatoriului de specialitate, eu mi-am facut cerere de transfer, dorind sa nu mai lucrez pe sectie. Initial mi s-a spus ca mi s-a aprobat transferul, dar avand in vedere ca niciun candidat nu a promovat examenul, posturile ramanand vacante, mi s-a spus ca nu ma pot transfera. Mentionez ca pe sectie a fost angajata alta asistenta, pe perioada nedeterminata.Intr-un final am apelat la sindicat, si pana la urma am obtinut transferul, dar nu pe postul pentru care am cerut transferul. Acum de la biroul RUNOS mi se cere o adeverinta de la medicina muncii, ei sustinand in continuare ca nu ma pot transfera fara un motiv medical. Este normal sa procedeze asa?