Dragilor,pe cei care ii deranjeaza latratul cainelui....dati-le in judecata pe cei care isi lasa cainii sa latre noaptea.Chemati politia ,care Ďa amenda.Nu va fie frica ..E corect sa acctionati pe fata .Comunicarea este de bazain situatia de Fata!
Trebuie strand mizéria dupa caine.Sunt de acord.Am vazut intr-adevar oameni lasandu-si dupa urma lor mizerie...dar,unii sunt deranjati de faptul ca sunt fecale de caine ...fecalele omenesi lu-se pár lucruri firesti. ;) Mizerii care se arunc pe geam sunt múlt mai múlté..parcuri pline de hartii,sticle,mizerii de tot felül.Oricum,eu cea care strange dupa cainele ei,nu trebuie sa fiú pedepsita pt ceea ce fac altii...fiindca nici cei care nu au caine nu sunt pedepsita pt ca altii arunca muzeriile pe geam.
Nu exista astfel de taxe...legale.Asociatia nu are dreptul sa fie leguitor.Legile se fac in parlament.Am intentat proces taxa de caine.. sí ám castigat .Sunt organe abilitate Directia Sanitar Veterinara sí Politia,care pót amenda pe cei ai caror caine face galagie,mizerie sí nu este tinutaconform legii..Atat.Asociatia nu poate percepe taxe!