avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Activitate alext

Activitate alext

Răspuns la discuția Admitere barou 2014
madalenna a scris:

Colegi, am vazut pe facebook o fotografie care demonstreaza ca INPPA nu prea ia in considerare contestatiile facute.
In acea poza era un mail trimis catre ei cu o contestatie, iar la final arata ca a fost deschis si citit pe 22 septembrie.
Nu stiu cat de adevarat e, dar daca e asa..... e din ce in ce mai tragic! :(


Da, este adevarat. Nici macar nu au citit contestatiile noastre.
mimi1967 a scris:

De ce sa stau in frig, la 20 grade si sa ma imbolnavesc si sa platesc, cand pot sta in caldura si sa platesc la fel ? SI DE CE TREBUIE REPARTITOARE, CUM TRAIESC DE CEVA ANI PE PAMANTUL ASTA FARA REPARTITOARE , DE CE SA PUN ACUM REPARTITOARE???????


Motivul este: sunt destui cu datorie la intretinere, care evident nu isi permit sa plateasca pausal.
Cu repartitoare, daca faci economie, si te imbraci mai gros in casa, platesti mai putin.
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Madalina28 a scris:

După ce am sesizat și eu o televiziune am observat că nu prea suntem băgați în seamă. Motivul este simplu: acum toate televiziunile sunt concentrate pe politică, pe Băsescu și pe Ponta. Nu se încurcă ei cu noi în aceste momente pentru că au ce difuza. Trebuie să ne luptăm singurei. Nu ne face nimeni treaba. Și eu cred că cel mai bine ar fi dacă am acționa fiecare pe cont propriu în instanța de judecată după ce, în prealabil, vom formula câte o plângere tot individuală către conducerea UNBR. Dacă aveți nevoie de ajutor vă pot ajuta și eu în formularea acțiunilor în justiție pentru că am experiență destulă. Ar fi bine să avem un model de acțiune pe care să îl completeze fiecare cu datele sale personale. Așteptăm să publice și rezultatele din urma contestațiilor făcute azi și apoi pornim și noi demersurile împotriva marilor oameni culți, să le arătăm ce proști și fără valoare suntem.


Pentru modele de petitii si alte materiale asemanatoare, te rog posteaza si pe grupurile de pe facebook. Avem acolo un grup mare cu 10 mii de membri si alte grupuri mai mici pentru contestatii si petitii.
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
bellabianca52 a scris:



Multumim pentru incurajare. Pentru moment nu mai am putere... Eu le-am scris si celor de la avocatnet.ro sa vedem daca fac ceva si am trimis email la romaniatv. Vad ca au publicat un articol ce frumos s-a desfasurat examenul. Din pacate este o lume inchisa pentru unii dintre noi. Pacat de profesia asta "liberala."


Problema nu este cu "profesia liberala", ci cu modul in care este organizata la noi in tara. Cu acest monopol UNBR si examenele pline de abuzuri ale INPPA.

Examenele nu mai trebuiesc organizate in cadrul INPPA, ci sub coordonarea Ministerului Justitiei.
Pe de alta parte nici consumul fara repartitoare, pausal, nu este o solutie.
Vor trebui montate repartitoare. Iar cei care au datorii la intretinere vor putea sa faca economie la caldura.

In privinta schimbarii caloriferelor, aceasta nu este necesara. Nu inteleg de unde acest zvon. Repartitoarele se monteaza pe calorifere din fonta fara nici o problema.
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Ioniera a scris:

Eu propun sa militam cat mai multi pentru introducerea unei singure variante de raspuns. Iar tematica propusa sa fie Codurile in totalitatea lor si gradul de dificultate sa fie cel pe care il doresc ei. Cred ca doar atunci ar putea fi organizat un examen corect.


Eu propun sa nu mai organizeze INPPA examenul. Se gasesc alternative la acest institut cu conducere corupta.
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Madalina28 a scris:

Nu trebuie să ne resemnăm ci doar să ne reorientăm spre altceva. Să lăsăm mafia să trăiască pentru că Dumnezeu întârzie dar nu uită. Va veni și rândul lor și fiecare va plăti mai devreme sau mai târziu. Noi trebuie să rămânem la fel de curați ca și până acum, să luptăm pentru dreptate și să nu ne punem mintea cu prostul. Fruntea sus și chiar dacă ați pierdut nu disperați, viața nu se termină aici.



Nu uita Dumnezeu, dar nici noi nu uitam. Problema nu se va termina fara o campanie in presa si o ancheta DNA.
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Vom demara o campanie in mass-media impotriva acestor infractori.
In felul acesta trebuie sa se auto-sesizeze si DNA-ul. Sau il vom sesiza noi.

Campania va cuprinde aducerea in atentie si a infractiunilor din anii trecuti, cand in urma contestatiilor la punctajul obtinut la proba scrisa, unor concurenti li s-a marit nota cu cate 3 puncte la fiecare materie, pentru a trece. Aceste infractiuni nu sunt prescrise.

Acesti infractori vor continua in acelasi mod, daca nu ii oprim.

Vom incropi forma initiala a petitiilor chiar azi. Multe publicatii si televiziuni au posibilitatea de a trimite materiale foarte simplu, chiar pe internet. In plus sigur avem printre cunoscuti si jurnalisti.
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
zinix a scris:

Madalina28, anul trecut ai avut nemultumiri, anul acesta la fel, sunt curioasa ce vei mai avea de obiectat la anul.
Pe de alta parte:
1. Tu de unde stii care ar trebui sa fie nivelul unui aspirant la aceasta profesie? Sau esti tu in postura de a aprecia acest lucru?
2. Nu fac afirmatii aiurea, chiar asa s-a intamplat in anii precedenti (revin si arat, am dat examen in 2012, am picat cu 68 de grile. Am mai invatat 1 an si am luat examenul). Si anul trecut, dupa scris, se plangea lumea pe forum ca vor intra putini, ca a fost greu, etc. Te-ai uitat la nivel national cat de multi au intrat?
3. Ai spus ca UNELE grile (dupa parerea mea nici una, dar nu conteaza) au fost de nedeslusit. Pe restul le-ai facut corect? Ca de la 100 de grile la 50 si ceva cate ai facut tu e cale lunga...
4. Te cred ca ai facut grilele de la inm si de la definitivi, dar e mult mai usor sa rezolvi grile din fotoliul de acasa si alta e sa le rezolvi in conditiile de stres de la examen.




Vorbesti serios ca nici una nu a fost de nedeslusit ?
Ai vazut grila 79 G1 ? Cu darea de mita ? Acolo este cel mai clar o greseala.
Si intr-adevar acea grila nu este neclara deloc, pur si simplu are raspunsul gresit in barem.

Insa sunt destule altele cu neclaritati si erori.

Aici nu este problema cu cei care in loc de 100 puncte, au luat 90.
Problema este cu cei care ar fi luat 70+ puncte, ar fi intrat, dar din cauza erorilor din grile au luat 60+ si au picat.
Vom vedea ce se rezolva prin contestatii. Daca nu se rezolva nimic, la cate nereguli sunt, ies probleme mari.
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
zinix a scris:

Apropo, in care centru s-au pus foile candidatilor pe jos? Ma mir ca n-au fost linsati ca asta chiar e bataie de joc!


In Bucuresti , la Palatul Facultatii de Drept s-a intamplat. Este si un filmulet pe facebook. Ca se nu fie linsati, nici macar nu ne-au spus unde le arunca, decat dupa ce au facut-o si au plecat de acolo.