avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate Ciuby33

Activitate Ciuby33

Discuție buna ziua
Buna ziua

Am si eu o nelamurire, eu sunt angajat la o primarie de comuna cu 10000 de locuitori, comuna de gr 1, in functia de inspector gr 1 debutant, 15% vechime in munca. ma intereseaza sa aflu si eu cat ar trebui sa am salariu avand in vedere si decizia CCR de egalizare salarii si asa mai departe, Mentionez ca sunt angajat in cadrul compartimentului de asistenta sociala si mai am o nelamurire, eu perioada de stagiu am executat-o, dna secretara imi spune ca pentru a trece de la debutant la asistent trebuie sa organizeze concurs etc, in lege spune ca nu trebuie decat sa fac un raport privind activitatea mea ca debutant, mentorul trebuie sa faca o evaluare si un raport si conducatorul unitatii sa emita dispozitia de numire definitiva sau renuntare. Va multumesc
Răspuns la discuția Calcul salariu
Buna ziua

Sunt angajat in functia de inspector gr 1 debutant. In data de 25 ianuarie a.c. Am finalizat stagiu de debutant. La momentul de fata astept sa fiu numit asistent insa persoana responsabila sustineca treb sa mai dau un concurs, ori in lege nu asta spune. Mai mult decat atat nu suntsigur ddsalariul pe care ar trebui sa.l iau daca este bine calculat. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg daca este corect si poate ma insel eu. Inspector gr.1 debutant, asistent social, gradatia3 si sporul de 15 %. la momentul de fata am un salariu de 1740 lei de incadrare. Mentionez ca sunt angajat in cadrul unei primarii de comuna cu peste 10000 de locuitori. Multumesc frumos