avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel flo

Activitate Daniel flo

Răspuns la discuția Viciu ascuns auto sh
Ba da.Dar la telefon, ulterior cumpararii mi-a spus ca știa ca are mutat volanul .La fata locului nu a spus nimic. Nu eram nebun sa cumpăr așa ceva.
Răspuns la discuția Viciu ascuns auto sh
Mai spune ca este din anglia, dar mutarea a fost făcută akolo.Și,sincer încep sa am dubii și despre asta. Tare as vrea sa îl văd cu mana pe biblie în fata instanței, așa as afla adevărul și eu.
Răspuns la discuția Viciu ascuns auto sh
A inmatriculat-o pe România. La data cumpărării am întrebat despre actele de proveniență, și mi-a spus ca nu le are.Deci este înscrisă în românia. Dar la data vânzării avea o poveste confirmata și de martor,iar la telefon mi-a spus cu totul alta poveste.Sau a adăugat și începutul povestii,lucru care se aude clar pe înregistrare ca da,știa ce a vândut. Deci?
Răspuns la discuția Viciu ascuns auto sh
Povestea este asa:Masina am vazut-o la data achiziționării.Are volanul mutat pe stanga,anterior vânzării l-a avut pe dreapta.Nu aveam cum sa îmi dau seama,și nimeni nu își da seama nici acum,dar aducand-o acasă, în următoarele zile mergând cu ea am început sa îmi dau seama de niste"urme "lăsate de volanul ce fusese pe dreapta,gen:parbriz zgâriat de ștergătoare invers fata de cum merg cele de pe stânga, noaptea farurile bat spre stânga, normal ar fi sa bata spre dreapta,plus încă vreo doua chichițe de genul.Nu am fost sigur de aspectele acestea,mai ales ca sunt piese care se pot înlocui ulterior de la alte mașini. Faruri plus parbriz spart,cumperi de la dezmembrări de la mașini cu volan pe dreapta ca sunt mai ieftine.Mi-am luat inima în dinți și l-am sunat pe vânzător, spunandu-I ca mi-am dat seama de aspectul ăsta, dar sa îmi spună dacă e facuta mutarea în service sau în spatele blocului.Acesta ce credeți, spre uimirea mea a recunoscut ca asa a luat-o și nu știe prea multe.Deci a recunoscut ca la momentul vânzării știa de acest lucru,despre care nu mi-a spus (am si martor la cumparare)iar discutia tel in care a recunoscut am inregistrat-o.Cam asta este povestea.Este sau nu viciu ascuns?multumesc