avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters424228

Activitate ContSters424228

Buna ziua!
Am circulat cu aprox. 80km/h in localitate cu limita de 50, am fost oprit de un radar mobil circuland pe sensul opus si am fost sanctionat cu 6 puncte amenda in valoare de 870 de lei, viteza inregistrata de radar fiind 86km/h. Eroarea a fost a mea intrucat nu am realizat faptul ca ma aflu in localitate. Mentionez ca urmam un autovehicul care circula cu o viteza mai mare. In procesul verbal am mentionat ca am fost presat de auto-ul in urma carui eram. Am fost chemat de agent la masina politiei pentru a imi demonstra ca nu aveam pe nimeni in fata si in spate, acesta aratandu-mi apoi 2 sau 3 frame-uri in care era incadrata masina mea. Cadrul era fix cat masina mea. Am semnat procesul verbal, am achitat suma pana in 48h dar intentionez sa depun contestatie (am inca 13 zile la dispozitie). PROBLEMA este urmatoarea: eu consider ca nu am trecut de viteza de 80km/h (acul indica putin peste 80 si am testat prin GPS ca afisajul din bord nu coincide cu viteza reala, aceasta fiind intotdeauna mai mica).
Cum ar trebui facuta contestatia in mod corect? (ma refer la continut)
Ce ar trebui sa cer? Imi doresc banii inapoi, asta e tot!