Ce trebuie făcut ca diploma sau atestatul cursului de agent de securitate dobândit în România să fie recunoscut și în Germania ?Unde trebuie mers cu diploma pentru a fi recunoscuta pe teritoriul germaniei ? Cine îmi dă atestatul pentru a putea munci ?Cine mă poate ajuta cu un răspuns ? Mii de mulțumiri
Nu asi putea sa va rasp ca nici eu nu stiu ecact ve prevede legea dar am o intrebare cine pa poate ajuta cu un rasp. Am un ap cu trei camere si centrala cu gaz propie. Tevile din ap care sunt de caldura platesc foarte mult cam 120 pe luna alti vecini mai sus mai jos de mine platesc mai putin eu stând la etajul 7 .Administratorul blocului mia sous ca jos la subsol avem repartitor (ceas) de consum ce intra caldura in bloc de la firma Capital si ei fac calculul plăți. Am sunat la aceasta firma si mi-au comunicat ca nu am tevile de caldura din ap izolate si de aceia platesc asa mult. Asi vrea sa stiu va rog cum se platesc ?cum este legea?
Nu stiu ce se intampla si eu am aceasi problema eu am plătit 120 in fiecare luna anului 2016- 2017 exact ca un ap care are caldura in tot imobilu cu calorifere si ceilalti vecini cu centrala exact ca mine si acelasi ap cu 3 camere si mai jos decat mine eu find la etajul 7 platesc 40-30 ron. Mentionez ca nu avem repartitoare individuale. Ce pot face cine imi poate da un sfat?