avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate Ionelal@gmx.com

Activitate Ionelal@gmx.com

Răspuns la discuția Reclamatie facuta de o colega
Bună dimineața am și eu o întrebare în data de 21/02/2020 sa făcut o reclamație împotriva mea la locul de muncă și sa vă spun de ce cum sa întâmplat și de ce toată echipa cu care am lucrat s-au pus împotriva mea acum văzând controlul de calitate ce se întâmplă a început sa tipe la mine si la o una dintre colege să tăcem din gură și să continuăm munca team leaderul de linie nu era acolo s-a după traducătorul de la locul de muncă pentru nu a înțeles ce se întâmplă bun a venit translatorul team leaderul și qc și s-aproiat lângă noi și si fiecare în parte și ia spus partea lor de vină învinovățiundă-mă tot pe mine a început prima colegă sa își spună părerea si a început uite a zis cutare unele lucruri ca manegera ia atras atenția ca ea nu lucrează bine și nu își face treaba ca din cauza lor eu nu i se da de muncă, a doua colega a început să zică ca am dat dracu una dintre colege și ca nu este frumos sa vorbesc asa și ca să îmi vad de treaba mea și eu acuzând-o cum ca i-am dat servici acum a venit și rândul meu sa îmi spun părerea am strigat la una dintre colege și i-am spus în felul următor:te rog frumos pune si tu pe linie toate caserole, pentru că dacă o sa te vadă colega că tu o sa pui tot pe linie o sa facă și ea la fel ca tine că eu una m-am săturat să mi se atragă atenția ca nu fac treaba ca nu muncesc și ea a zis lasă-dracu de punneti că nu îți va zice nimeni nimic stai liniștită fiind vina uneia dintre colege că nu vrea să îi pună pe linie acum traducătorul a luat ea măsuri eu acum vreau să mă duc să vorbesc cu manegera însă ele s-au opus în fața mea și ea zis translatorul stai liniștită aici că mă duc eu după manager nu tu tu contiunăți ce ai de făcut translatorul ca și cum mi-ar fii zis dar nu a menționat nimic în fața mea întâi eu iau măsuri si după managerul adica translatorul are mult mai multă putere trece peste cuvântul managerului acum ducând-se amândouă după manager translatorul cu qc a venit cu managera, team leader și am spus ce s-a întâmplat următoarele enunțuri de mai sus:Acum managera mi-a oprit munca mi-a ca ma va trimite acasă și ca mâine sa revin acum translatorul a început sa enunte ca eu sunt nebună paranoică ceea nu este legal sa se vorbească despre un angajat, pentru că rolul ei era să traducă nu să mă caracterizeze cum sunt eu :asta este opinia ei și comportamentul meu lasă de dorit că eu când vorbesc, s-au discut cu una dintre persoane vorbesc pe un ton răstit și asta consideră ea că îmi va afecta locul de muncă cine vorbea ea care pe toți ii jignește ne face țigani ea ne dă dracu, pe toți a făcut pe o colegă fiind gravidă că este o curvă și că a despărțit familia bietului băiat fata fiind poleneză și el scoțian că managera acceptă toti pușcăriașii drogații până și de managera vorbește că este grasă nu cred că o să îi cadă bine managerei ce va auzii :și multe altele, fata își spune părerea ce avem noi cu ea, și pe a doua manageră o face babă cum că ar fii prea bătrână pentru fabrica asta dânsele neștiind ce părerea are ea adică translatorul) "despre ele dar cum ea este translator și qc are dreptul pentru că ea se laudă cu chestia ca ei nu ii va face nineni nimic si ea are voie să vorbească ce vrea și să își spună opinia despre toți ca ei nu va face nimeni nimic și când va auzii managera ce a spus o va aprecia din toatele punctele de vedere