avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela manciu

Activitate Mihaela manciu

Răspuns la discuția Angajament de plata
Insa daca sunt acuzata de neglijenta la locul muncii ce m i se poate intampla? Doar nu ma baga la inchisoare sau imi da amenda??
Multumesc frumos pentru sfat
Intra adevar asa mi se pare si mie insa nu am o situatie financiara destul de buna ca sa ii pot da in judecata. Stiu ca necesita o gramada de cheltuieli pe care nu m i le permit. Ei mi au spus in felul urmator: daca politia ii gaseste si recupereaza suma mi e mi se returneaza inapoi suma pe care o dau, si ca ei oricum trebuie sa recupereze pierderea.Doar vreau sa imi dau demisia si sa pot plati rata de 300 de lei si nu toata suma cum cer ei. Deoarece ei mi au spus in felul urmator ca pot pleca dar sa vin cu toti banii si dupa sunt libera sa pot sa fac ce vreau. Dar nu am situatia asa buna financiara si de aceea ma gandeam ca pot fara nici o problema sa le platesc rata.
Vina este numai a mea si sunt si eu constiienta. Deoarece am parasit casa si nu am inchis o. Am lasat asa...in mod inconstiient. Deci vina a fost a mea. Insa eu doresc sa plec si sa dau in continuare rata de 300 de lei pe luna ca nu am de unde sa fac rost de toata suma cum mi au cerut ei.
Da. Eu sunt singura casiera pe tura mea mai erau si colegii insa eu din neatentie nu mi am dat seama ca nu este nimeni in fata sau pe langa casa. Stiam ca este paza insa mie nu mi a zis paza ca pleaca din magazin... si mi am dat seama in spate in depozit ca ceva nu este in regula la casa cand am vazut pe camere ca cineva descide sertarul si i a toti banii de 100 de lei
Da camere de luat vederi sunt. Politia a spus ca vor face in asa fel sa ii găsească. Si da eu am voie sa ma deplasez deoarece eu am si un targhet de facut ca sa imi iau bonus la salariu. Deci am tot dreptul sa plec. Si am fost in spate sa beau apa... se vede clar oricum pe camere ce am facut
Multumesc frumos. Insa mai am o nelamurire. Eu doresc sa imi dau demisia si sa platesc rata in continuare. Imi asum acest lucru. Insa doresc sa imi dau demisia. Pot sa imi dau demisia si sa platesc in rate suma datorata ? Sa nu fiu obligata sa platesc toata suma?? Multumesc anticipat.
Lucrez intr o societate retail pe postul de casiera si in luna octombrie s a intamplat ca niste baieti sa imi fure bani din casa in valoare de 7900 de lei. Eu nu am fost langa casa si eram in spate in depozit. Ideea este ca pe mine m au obligat sa platesc angajament de plata de 300 de lei la un salariu de 1065. Am vrut sa imi dau demisia si mi au spus ca daca vrea sa plec sa platesc toata suma. Cu toate ca eu nu am de a face cu furtul. Intrebarea mea este daca pot sa imi dau demisia? Deoarece nu ma ajung cu banii si nu fac fata...Si in ce circumstante? Daca trebuie sa pun toti banii sau pot sa plec linistita? Sau am dreptul sa imi dau demisia si sa platesc rata in continuare indiferent de circumstante? Multumesc.