Avem sindicat,dar este de partea conducerii,de aceea m-am retras.Sper,într-o zi, să fim un colectiv unit care să-și ceară drepturile,dar atâta timp cât există oamenii lingușitori și șefilor,ziua aceea este foarte departe.....
Mulțumesc de răspuns.Concluzia este următoarea:noi vom fi în continuare" sclavii" conducerii și ai șefului de secție,care nu lupta decât pentru drepturile medicilor,noi ceilalți trebuie să muncim cât se poate de mult fără nici o compensație.De multe ori suntem solicitați să venim din libere,voluntar,iar dacă nu suntem de acord suntem priviți ca"oaia neagra" a secției.Oare până când? Până o să ne îmbolnăvim și nu ne mai baga nimeni în seamă,dar speranța moare ultima.
Buna ziua.
Lucrez ca asistent medical în Laboratorul de Radiologie și imagistică medicală al unui spital de urgenta județean . Când sunt tura 2,tura 3 sau în weekenduri efectuez investigații radiologice pacienților care provin din compartimentul de urgenta(90%) . Credeți că am putea solicita conducerii(atât eu cât și colegii mei) să primim spor de urgență? Dacă,da ,vă rog ,să-mi dați și un exemplu de cerere..Multumesc.