referitor la examinarea psihologica, am sunat ieri la barou si mi-au spus ca este valabila de la orice medic, nu mi-a spus ca ar fi unul agreat de barou
Va rog cineva sa mi trimita si mie sintezele. chejan_cristina@yahoo.com.
Multumesc anticipat. Va doresc tuturor BAFTA la examen, sa auzim numai de bine.
ESTI O MINUNE MARY!!!!!
ce sa mai zic este o chestie atat de simpla incat ...nu merita atata drum. Plus de asta nu stiu cum este la Curtea de Apel dar la Tribunal legalizarile se fac doar marti si joi intre 8:30 si 14:00 si este posibil sa nu ti elibereze in aceasi zi sentinta legalizata.
Incearca cu un telefon la Curtea de apel din Bucuresti sigur vei primi un raspuns si cel mai sigur. In principiu pt legalizare trebuie sa platesti prin CEC in contul Curtii de Apel pe care il poti afla de pe internet(www.just.ro)taxa de 1 leu sai 2 lei sentinta ce trebuie legalizata si o cerere de legalizare tip. Toatea acestea le poti trimite prin posta cu recomandata si sa astepti sa ti trimita inapoi sentinta legalizata.
Toate aceste informatii le poti afla si de la sediul ONRC din localitatea ta dand un telefon. Insa ca un raspuns, da poti solicita si prin posta un certificat constator