avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat constatator ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat constatator ORC

Stie cineva sa-mi spuna daca pentru un certificat constatator ce se elibereaza de ORC se poate face cerere si prin posta sau trebuie neaparat sa ma deplasez la sediul ORC? Mentionez ca eu locuiesc in alt judet decat cel in care firma pt.care solicit certificatul isi are sediul social. Sau se poate solicita prin intermediul ORC din judetul unde locuiesc ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmynu , utilizator 15:28, 14 Iulie 2008
Se poate trimite si prin e-mail sau fax, eu asa am procedat in cateva randuri. Insa sa nu va asteptati sa va elibereze certificatul constatator in aceeasi zi.
Toate aceste informatii le poti afla si de la sediul ONRC din localitatea ta dand un telefon. Insa ca un raspuns, da poti solicita si prin posta un certificat constator
Va multumesc amandurora pt.raspuns! Vreau doar sa mai intreb cum se procedeaza cu taxa de eliberare a certificatului in cazul in care o solicit prin posta sau fax etc? Se plateste in contul ORC respectiv si se anexeaza la cerere?
O copie de pe ordinul de plata sau de pe chitanta de la posta se trimite odata cu cererea. Insa nu ar strica daca ai telefona in prealabil la ORC, pentru ca de cand am procedat in felul acesta poate s-a mai schimbat procedura.
Mult succes!
Multumesc f.mult Ionut!

Alte discuții în legătură

Certificat constatator onrc se elibereaza numai din localitatea unde e sediul social? consultnet consultnet Buna ziua, un certificat constatator se poate elibera de orice Oficiu al Registrului Comertului, indiferent de sediul social si fara a avea puncte de lucru ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de grefa tatiana28 tatiana28 Buna seara.Am nevoie de un certificat de grefa,problema este ca locuiesc in alta localitate si as dori sa fac o cerere pt eliberarea certificatului si sa o ... (vezi toată discuția)
De ce tocmai de acolo ? Stadva Stadva In scopul eliberarii unui domeniu web cu extensia .ro , trebuie sa dovedesc , conform procedurilor institutiei de profil din Romania ( ROTLD ), ca firma care ... (vezi toată discuția)