avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Certificat constatator ONRC se elibereaza numai din ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Certificat constatator ONRC se elibereaza numai din localitatea unde e sediul social?

Buna ziua,
un certificat constatator se poate elibera de orice Oficiu al Registrului Comertului, indiferent de sediul social si fara a avea puncte de lucru (sediul social este la vaslui si vreau sa-mi elibereze un certificat constatator ONRC Galati - e posibil?)?
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 12:08, 29 Iulie 2013
Solicitarea pentru certificat constatator trebuie sa o faceti la Registrul Comertului din judetul respectiv. Puteti sa incercati sa vedeti daca accepta trimiterea prin fax si mai apoi prin posta a cererii si a dovezii de plata.
Este posibil,orice oficiu poate sa elibereze certificat constatator,nu are importanta unde se afla sediul social.
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2013
Stefan Bicov, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator orc sp2install sp2install Stie cineva sa-mi spuna daca pentru un certificat constatator ce se elibereaza de ORC se poate face cerere si prin posta sau trebuie neaparat sa ma deplasez la ... (vezi toată discuția)
De ce tocmai de acolo ? Stadva Stadva In scopul eliberarii unui domeniu web cu extensia .ro , trebuie sa dovedesc , conform procedurilor institutiei de profil din Romania ( ROTLD ), ca firma care ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Firma are sediul social intr-un apartament, unde nu se desfasoara nicio activitate si are 2 ... (vezi toată discuția)