avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate bagherabaghera

Activitate bagherabaghera

Răspuns la discuția Penalitati Asociatia proprietari
Va multumesc.
[url=[ link extern ] ]

[url=[ link extern ] ]

[url=[ link extern ] ]

Dupa cum se vede din imaginile postate (aferente a doua luni din 2013), la rubrica penalitati, este 0 la toate apartamentele. La solicitarea adeverintei am fost nevoit sa achit pentru perioada 2006-2015.
Nu tin minte sa se fi tinut adunari generale, stiu ce am platit. Pe chitanta era trecut, spre ex.: intretinere luna ...., niciodata penalitati. Adica suma care era afisata lunar, aceea corespundea cu ce mi se incasa. Daca intarziam cu plata, pe tabel era afisata luna curenta plus restanta, fara penalitati.
Buna ziua,

Cu ocazia vanzarii unei garsoniere (martie 2017), am avut nevoie de Adeverinta de la Asociatie. Adeverinta a fost eliberata doar cu conditia achitarii unei sume de cca 600 lei, reprezentand penalitati pentru perioada 2006-2015. Cand am solicitat modul de calcul, mi s-a permis sa fotografiez cateva hartii (procent aplicat 0,1%). Am fost nevoit sa achit si aceasta suma, avand in vedere nevoia urgneta de adeverinta. Dat fiind faptul ca aceste sume nu au fost niciodata afisate (am copii la cateva tabele afisate din 2012, 2017), nu am fost instiintat niciodata de existenta acestora, (la emiterea chitantei pentru plata intretinerii, daca ramanea vreo suma restanta se trecea pe spatele chitantei, dar era strict din suma trecuta in tabelul afisat - intretinere, fara penalitati), va rog sa imi raspundeti daca am sanse sa recuperez aceasta suma si cui ar trebui sa ma adresez. Sunt convins ca acei bani vor intra in buzunarul administratorei. Mentionez ca am avut intarzieri la plata intretinerii, plateam mai multe luni odata, insa niciodata nu am fost avertizat ca se calculeaza penalitati; daca as fi stiut ca se calculeaza aceste penalitati, as fi achitat lunar. Va multumesc