Atunci mama ar trebui sa revina in tara, sa si gaseasca un loc de munca, si sa dovedeasca, ca are posibilitatea sa l creasca,dar oricum cam dificil sa i incredinteze minorul din nou mamei,parerea mea
niciodata instanta nu o sa i accepte stabilirea domiciliului minorului la mama, si mama sa stea in strainatate.Da, s-ar putea sa-i accepte in momentul in care ar sta in Romania, si si-ar creste copilul, dar in cazul acesta eu zic ca nu ii posibil.Plus de asta conteaza si vointa minorului, dar nu stiu ce varsta are acesta.
Arata-mi textul de lege unde scrie acest lucru. Plus de asta daca nu exista intelegere intre fostii soti ,cu privire la alegerea domiciliului, si din moment ce exista o sentinta definitiva, ii greu ca unul din parinti sa renunte la alegerea domiciliului minorului, in favoarea celuilalt parinte.
Doamna din cate inteleg eu, dumneavoastra nu v-ati prezentat la tribunal, deci la apel, daca instanta a hotarat in apel , ca , minorul ramane la tata, dumneavoastra nu mai aveti nicio cale de a va recupera copilul, pentru ca sentinta din apel este definitiva.