avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate sukirdon

Activitate sukirdon

Răspuns la discuția Reincredintare minor
Doamna dati-ne un numar de dosar ,sau numele si instanta unde trebuia sa va prezentati, sa vedem ce s-a hotarat..
Poate si starea de fapt difera, poate lucrurile nu stau asa cum zice doamna,adevarul ii undeva la mijloc, parerea mea
Atunci mama ar trebui sa revina in tara, sa si gaseasca un loc de munca, si sa dovedeasca, ca are posibilitatea sa l creasca,dar oricum cam dificil sa i incredinteze minorul din nou mamei,parerea mea
niciodata instanta nu o sa i accepte stabilirea domiciliului minorului la mama, si mama sa stea in strainatate.Da, s-ar putea sa-i accepte in momentul in care ar sta in Romania, si si-ar creste copilul, dar in cazul acesta eu zic ca nu ii posibil.Plus de asta conteaza si vointa minorului, dar nu stiu ce varsta are acesta.
Arata-mi textul de lege unde scrie acest lucru. Plus de asta daca nu exista intelegere intre fostii soti ,cu privire la alegerea domiciliului, si din moment ce exista o sentinta definitiva, ii greu ca unul din parinti sa renunte la alegerea domiciliului minorului, in favoarea celuilalt parinte.
Doamna din cate inteleg eu, dumneavoastra nu v-ati prezentat la tribunal, deci la apel, daca instanta a hotarat in apel , ca , minorul ramane la tata, dumneavoastra nu mai aveti nicio cale de a va recupera copilul, pentru ca sentinta din apel este definitiva.