avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate Anna1977

Activitate Anna1977

Răspuns la discuția Tagada paternitate
Aici e diferit tu mergi cu tatal biologic la Registrul Civil si nu iti pun piedici sa inregistrezi copilul.Avocata nu gaseste pana un momentul de fata dupa legile spaniole ce actiune se poate inteprinde ca fostul sot (de acord)sa declare judiciar ca nu e tatal copilului.Am inteprins actiune de divort dar Consulatul imi spune ca pana nu am o hotarare judecatoreasca asupra fostului sot de ca el nú e tatal copilului di nu pot face inregistrarea copilului.
Nu stim pe unde sa incepem, copilul are certificatul spaniol daar ca trebuie facut cel romanesc.Si ma lovesc de aceeasi piatra
Ma numesc Ana,sunt casatorita in Spania cu cetatean spaniol de 11 Ani, despartita de 10,dar neavand necesitatea de a divorta nu am divorta.
Acum 2 luni am nascut un baietel, in afara casatoriei, nefiind divortata.Consulatul Roman neaga emiterea unui Certificat de Nastere Romanesc .Un apararea lor inicio ver ca Instanta Spaniola sa emita o sentinta un care fostul sot declare ca nu este tatal copilului.Pana aici nici o problema fostul sot nu are retineri de a o face, dar am contratat o avocata si nu stim pe unde sa incepem.La Registrul Civil de aici eu am declarat ca sunt casatorita cu alta persoana nu cu tatal biologic al copilului.