batranii in acest moment nici nu mai vor sa auda de nepotul pe care l-au crescut si care acum nici nu ii mai intreaba ce fac :) vor sa retraga actul de donatie, regreta ca au semnat, iar cand au semnat oricum nu stiau exact ce si cum semneaza..
Buna seara. Siuatia este urmatoarea:tatal meu are o sora si avea si un frate care a decedat.Bunicii mei(care stateau in aceeasi casa cu fratele tatalui, sotia lui si copilul lor) inainte ca fratele sa moara au facut un act de donatie catre copilul fratelui decedat( fara ca altcineva sa stie de acest act in afara de bunici, copilul si parintii acestuia. De specificat ca bunicilor nu li s-a explicat prea bine ce presupune acest lucru). Dupa decesul fratelui, atat copilul cat si mama lui au parasit incaperea in care locuiau cu bunicii si nu au dat nici un semn de atunci, iar bunicii au ramas singuri, fiind ajutati de tatal meu si sora lui. Intrebarea este urmatoarea..Pentru ca a fost facut acest act, tatal meu si sora lui nu vor mai beneficia de mosternire din partea parintilor? Acest act se poate ataca in vreun fel? se poate face ceva in acest sens? Multumesc anticipat.