avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate Kosem1

Activitate Kosem1

Buna ziua,
Sunt gravida iar in luna august urmeaza sa nasc.
Am inceput sa ma interesez despre indemnizatia de crestere copil si ma intereseaza daca in situatia mea pot primi indemnizatie de crestere copil?

In ultimii doi ani de munca am avut multe luni cu norma de munca fractionata. IATA mai jos cum va arata cel mai probabil situatia mea la momentul in care voi putea depune dosarul cu cererea pentru indemnizatia de crestere copil :

Ianuarie 2015 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
Februarie 2015 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
Martie 2015 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
Aprilie 2015 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
Mai 2015 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
Iunie 2015
Iulie 2015
August 2015
Septembrie 2015
Octombrie 2015
Noiembrie 2015 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
Decembrie 2015 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
Ianuarie 2016 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
Februarie 2016
Martie 2016
Aprilie 2016
Mai 2016
Iunie 2016 - contract de munca cu doar doua ore de munca sambata (doar 8 ore de munca pe luna)
Iulie 2016 - contract de munca cu doar doua ore de munca sambata (doar 8 ore de munca pe luna)
August 2016 - contract de munca cu doar doua ore de munca sambata (doar 8 ore de munca pe luna)
Septembrie 2016 - contract de munca cu doar doua ore de munca sambata (doar 8 ore de munca pe luna)
Octombrie 2016 - contract de munca cu doar doua ore de munca sambata (doar 8 ore de munca pe luna)
Noiembrie 2016 - contract de munca cu doar doua ore de munca sambata (doar 8 ore de munca pe luna)
Decembrie 2016 - contract de munca cu doar doua ore de munca sambata (doar 8 ore de munca pe luna)
Ianuarie 2017 - contract de munca cu doar doua ore de munca sambata (doar 8 ore de munca pe luna)
Februarie 2017 - contract de munca cu doar doua ore de munca sambata (doar 8 ore de munca pe luna)
Martie 2017 - contract de munca cu norma intreaga (cu 8 ore/ zi de lucru)
Aprilie 2017 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
Mai 2017 - contract de munca cu norma intreaga (cu 8 ore/ zi de lucru)
Iunie 2017 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
Iulie 2017 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru)
August 2017 - contract de munca cu norma intreaga ( cu 8 ore/ zi de lucru) este programata nastere

Va multumesc pentru timpul acordat!