avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate Frans

Activitate Frans

Răspuns la discuția Salariat în concediu
Revin cu o întrebare. Dacă nu plătesc contribuțiile, salariatului în se mai acorda concediu medical.Mai este asigurat?
Răspuns la discuția Salariat în concediu
As mai vrea sa știu dacă eu ca și angajator nu plătesc la stat contribuțiile salariatilor, ea mai este asigurata, mai poate lua concediu?
Răspuns la discuția Salariat în concediu
Probabil ca ăsta o sa fac.O sa sesizez casa de asigurări pentru ca pe ea la munca nu o sa mai vina pentru ca așa s a lăudat la colege , ca o sa mă târască prin tribunale dar nu știu de ce , ca eu sunt datoare sa îi plătesc ei concediile.Eu i am plătit ei toate drepturile salariale. Iar de preaviz nu pot sa îi dau decât când vine la munca.
Răspuns la discuția Salariat în concediu
Mulțumesc pentru răspuns. Vroiam sa mai întreb dacă este legal ca salariata sa plece în concediu cu soțul care la rândul. Lui a luat bilet la tratament prin casa de pensii iar ea se afla în concediu medical?
Răspuns la discuția Salariat în concediu
Da știu asta. Dar ce pot face pentru încetarea contractului de munca?Pentru ca ea ăsta urmărește sa ia concedii medicale și ea nici nu este așa bolnava Cum pretinde.Știu ca eu trebuie sa îi plătesc concediile și apoi o sa recuperez banii după 1 an dacă nu mai bine de la casa de asigurării.dar problema este alta eu am 3 angajate o chirie foarte mare , plătesc tva, contribuțiile la stat și nu îmi pot permite sa o plătesc și pe ea în condițiile în care ea face asta intenționat. CE AS PUTEA SA FAC CU EA?
Buna seara. Am și o problema pe care nu știu Cum sa o rezolv. Am o salariata care am aflat ca ar vrea sa se pensioneze pe caz de boala. A lipsit de la munca în jur de 10 zile după care a adus concediu medical. Am fost nevoita sa mai angajez încă o salariată în plus pentru a face tura ei . Ea sa lăudat pe la una din colege Cum ca o sa stea numai în concedii și ca eu sunt obligata sa o țin pe ea așa
În concedii și ca o sa îmi aducă concedii în continuare.Am aflat ca nu sta nici acasă ba mai mult soțul doamnei ar fi luat bilet la tratament și ca o sa se duca și domnia ei .
CE POT FACE PTR DESFACERE CONTRACT MUNCA.?Va multumesc.