Acum o saptamana am depus o cerere de transfer in alt centru din institutie,intrebarea este daca ma pot razgandi si cum trebuie sa procedez?Se poate sa mi se puna bete in roate si sa nu mi se accepte aceasta razgandire?Este legal?
Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema.Trebuie sa depun declaratia de avere si nu stiu cum sa procedez in cazul sotului care este plecat in strainatate ,lucreaza acolo fara contract de munca .Banii care ii castiga ii depune intr-un cont deschis pe numele meu in coroane suedeze .La care rubrica de venituri il pot trece pe el?Mentionez ca are lucrat 4 luni in tara la un patron cu contract de munca , restul le-a lucrat in strainatate fara contract .Va multumesc
Marfa a fost livrata ,factura a fost emisa la un an.Desi frunizorul a fost atentionat sa emita factura in timp util acesta a emis-o abia dupa un an.Intrebarea este urmatoarea,este corect ca furnizorul sa emita aceasta factura dupa atata timp si beneficiarul sa o plateasca fara sa fie afectat in vreun fel?Va multumesc anticipat pentru raspuns